![]() |
bei astalalt ... ne cunoastem ? Vezi ca le-am raspuns de mult. Ai intrebat de nova turbo si eram curios cum pun ei chip !
|
era o gluma ... ca raspuns la gluma ta cu chipul pe nova . :lol:
|
2 Attachment(s)
Vreau sa montez asa ceva pe SupeRNova mea... . Cam cum sa procedez? Ca... in loc de toba finala nu merge sa o pun, ca e prea scurta, dar nici sa tai gatul tobei doar, ca e prea lung... cam cum? Sa tai toba de la jumate si gatul tips-ului si apoi sa sudez cu autogen? e bine asa? sau are cineva o idee mai buna?
|
Re:
Quote:
|
de ce? ce se poate intampla? Sa-l sudez electric?
|
sfatu meu:scurteaza daca se poate dist dintre toba de mijloc si cea finala,dupa care ii tai si gatu celei finale (lasi un pic acolo,sa o poti suda pe asta...),dar tre sa muti un pic mai in fata toba finala...cu tot cu tampoane (la cele de cauciuc ma refer).
chestia e ca la SN e cam scurta buza de la toba finala...multi au dilema asta :))) alta solutie nu ar fi decat schimbatu celei finale...toata toba...dar e destul de costisitoare,iar finalu ales de tine e chiar frumusel...un pic cam mare da imi place.. sa ne zici cum ai facut pan la urma.. :roll: :wink: |
acelasi model de toba are LEO (BEMu) de la NO SPEED LIMIT pe Berlina lui, ai putea sa faci rost de numarul lui de telefon si sa iti dea cateva sfaturi, eventual daca vrea / daca se poate sa ti-o monteze el :roll:
|
Re:
Quote:
|
auch de abia astept o liniuta....
|
Stie cineva cit e gindit motorul de pe Supernova sa tina?
Ca am inceput sa imi fac griji...Am modificat masina din toate punctele de vedere si am ajuns pe la 0-100 cam pe la 10.5-11s.. Dar deja imi huruie pe treapta 1(face un zgomot asemanator cu cel facut cind merge masina in marsarier)Masina are 30 000 km..Deja am inceput sa imi fac griji :roll: |
Re:
Quote:
dar,intrebarea mea este...ce inseamna toate pct de vedere...! adica..baga detalii...ca eu deja ma gandesc la volanta usurata,la axa cu came schimbata,alte injectoare...s.a.m.d. cand spui ca modif o masina radical... :wink: poate il ajuti si pe Bestie sa-si modif masina |
Nu am modificat asa rau ..Daca intram serios in motor cred ca in 20 000 il faceam praf..Mai la bunu simt.. :D
Am bagat Duralube si castrol 10w-60 ca sa il mai protejez cit de cit.. Dar ce am facut de nu face lumea :am bagat masina la slabit..Am dat jos cam 60-70 kg de pe ea... |
e o chestie cu SupeRNova asta. e cat de cat bunicica, numai ca scartaie din toate incheieturile...
|
si eu tot o SupeRNova am :D
|
a mea nu mai scartaie :P
i-am pus niste bucatele de carpa pe prinderile banchetei si acum nu mai scartaie. :wink: Acum...am o dilema... Nu stiu ce sa imi fac la masina. Sa-mi pun chip, sa imi pun boxe pe masina, sau sa-mi iau tips ? :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning