![]() |
Re: -Votati- 4T 3D Car Battle E1
vot A.... :)
|
AM VOTAT Lucrarea C pt ca e cea mai atent lucrata la detaliu ..si nu are nimik pus aiurea...
|
Vot lucrarea c ...Este cea mai bine modelata...a respectat blueprintu in totalitate...Nici o masina nu e perfecta...dar dupa mine e perfecta bravooo
|
c..pare ok....a e interesant dar doar atat..d.mmmneah...
|
WoW s-a votat nu gluma :)
s curios cum ar fi stat treaba daca as fi terminat si eu DK-ul... inca o data regret ca nu am avut posibilitatea sa termin cucrare... cu siguranta la urmatorul voi fi prezen si cu ceva surprize :) |
Quote:
Am exclus din start primele 2 lucrari. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar este clar ca nu se ridica la valoarea ultimelor doua. Votez lucrarea C , de ce ? Simplu : elemente ca acelea de pe D nu au ce cauta pe o masina de tipul 350Z . Si aerisirea 'ceea din usa ce-i :D? usita pentru caine ? Intr-adevar, C-ul are cele mai potrivite elemente de tuNNing, desi calitatea randarilor nu este una extraordinara ! |
Randari , vopsea , imbinari ... si tuning ! Si data viitoare , sa nu se mai inscrie cei care si-au expus deja lucrarile , oriunde ! E lipsa de fairplay ! Unii au lucrat de la 0 , altii au avut deja ceva facut ! Nu am nimic cu nimeni !
|
vot d,fara doar si poate..parerea mea!:twisted:
|
lucrearea a imi place cel mai mult! ;)
|
vot D ... poate ca partea din spate nu este asa atent lucrata , dar restul e mai bine decat celalalte
|
Vot clar C ..la D nu imi plac aerisirile dupa usa..care nu prea au nici o treaba si este cam incarcata...sa nu mai zic de tobe care sunt puse direct peste plasa si etc...Oricum respect pt munca depusa! bafta
|
vot D ... :D
|
Sooper marfa arata lucrarea C!!! merita 10....;)
|
4T 3D Car Battle Edition 1 a luat sfarsit
Lucrarile au fost clasate dupa cum urmeaza Locul 1 - Lucrarea C - Grigore Dumitru - GRIGO Locul 2 - Lucrarea D - Ciprian Mures - Cipriany Locul 3 - Lucrarea A - Razvan Stanciu - rusty_hawk Locul 4 - Lucrarea B - Anton Daniel - frost_dani FELICITARI INCA O DATA PARTICIPANTILOR ..... GO TO EDITION 2 :D Topic Inchis Discutiile se tin in continuare aici https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/52815-4t-3d-car-battle-discutii/page-7.html |
sa imi dati si mie la rezolutie mare randari sa fac un articolash in numarul asta de decembrie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning