Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Consul 2.3 V6 - A Consul is reborn (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/56762-ford-consul-2-3-v6-consul-is-reborn.html)

yo_tipu 26-01-08 09:33

Re: A ford is rebirth.....

baaaa ce de kk sunt unii...cum sa vb pe 3 pagini nimik?! omu vroia un sfat.(cred) nici nu am avut rabdare sa citesc ce a-ti scris voi din cauza certuriolor fara sens... plm ce natie de kkat e romanu asta , nu exista forum din romania fara mistocari si bagareti de seama.

I-MI PLACE MASINA FOARTE MULT SI APRECIEZ CEA CE FACI !!!!
a avut si unkiumiu un consul in 4 usi da ....a ajuns cotet de gaini, sa vad ce drq fac cum fac sa vb cu el sa-mi spuna pe unde e ca ma supar rau ....e bestiala(era) tin minte ca era neagra si....maree pe vremea cand tata avea fiat 1300 , parea jumate cat fordu.

florin_cars 26-01-08 10:47

Re: A ford is rebirth.....

pai vezi unde e..si scoate-o la lumina.

acum e snow la Fagaras, asa k nu putem vedea masina :(

powerbosst 30-04-08 21:56

Re: A Ford Consul is rebirth.....

Salutari frumos proiect tin sa te felicit pt curajul care l-ai avut ,am si eu un asemenea proiect care e pe sfarsit dar am o problema ,nu gasesc faruri si semnalizatoare pt el,are cineva o idee de unde as putea cumpara?

Pugralph 01-05-08 07:46

Powerbosst ce masina resturezi?Niste poze ceva?

powerbosst 01-05-08 10:22

vin si pozele azi

florin_cars 02-05-08 02:04

banuiesc ca pe alt topic..:wink:

Pugralph 04-05-08 10:36

Powerbosst mai bine imi dai un PM si imi spui unde le pui ca sa nu se faca discutii!

powerbosst 04-05-08 12:56

Cauta in sectiunea ford -masina mea sper sa nu fie cu suparare, bafta la toti

Poi eu caut pentru ford cu disperare 2 faruri si 2 semnalizari de consul ,ai tu cumva? :)

id ul meu de mess e powerbosst

sebannu 08-05-08 08:49

pai te pot ajuta sa le iei din germania, de pe ebay.de.Eu acolo am gasit tot felul de piese.Daca vrei sa te ajut lasa un pm cu adresa de yahoo sau ceva

iuly_007 14-05-08 20:27

bv tie pentru curajul pe care l-ai avut...sper sa iasa asa cum vrei tu...

cristivw 04-04-09 17:30

Ce s-a mai intamplat cu ea?

florin_cars 05-04-09 09:05

Re: Ford Consul 2.3 V6 - A Consul is reborn

cert, e ca nu e de vanzare, fo' real :twisted:

EastSideR 09-04-09 15:01

hm...consatean cu mine...sebannu cand mai intri trimite-mi un pm cu id sau date de contact...chiar as fi curios tare sa-ti vad masina....si pe la fagaras e soare....se pot pune poze:-"

sebannu 09-04-09 17:37

din pacate proiectul stagneaza de vreun an cu partea electrica, masina aduna praf in service, mi-au aparut alte prioritati (un copil :)) ).Promit sa pun niste poze bune dupa ce ii dau o spalare si termin cu cablaraia

AxYJamaicanu 20-07-09 15:11

salut, am si io o intrebare. Dupa ce curatz rugina, ce sa pun peste tabla ramasa? ruginol si un spray de zinc ? (asta mi-au zis la un magazin de vopsele auto) am un E21 care are tabla cum era in portbagajul tau si vreau sa il fac sa ma tina macar 2 ani. mersi anticipat

All times are GMT +2. The time now is 14:58.

- Copyright 2025 4Tuning