Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   care e ultima moda pentru lumini sub masina? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/56741-ultima-moda-lumini-masina.html)

AlliedComposites 02-01-08 22:51

Re: care e ultima moda pentru lumini sub masina?

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1271174)
OffTopic : bloodfart ... fiecare are dreptu sa`si spuna parerea ... acu` nu tre catalogat fraier ... daca tu esti acolo`n strainatate.... si ai o parere "OCCIDENTALA" nu a zis nimeni ca esti fraier .. doar k aici esti in Romania ...

gandestete ca totusi si eu am un vocabular limitat, ca am plecat la 13 ani si de atunci in afara de ce vorbesc acasa si din cand in cand aici, asta e toata romana care o stiu... pentru mine "fraier" nu e o insulta care sa loveasca cu adevarat... ce e un fraier? unu care face ceva ca atat-l duce capu... si nu e adevarat, unii atata stiu, sa-si puna neoane si abtipilde... Nu am vorbit de nimeni personal, am categorizat la general un segment din piata de tuning, nimeni nu a fost personal jignit decat daca s-a simtit cu musca pe caciula... Cuvinte ca tampiti, idioti, dobitoci sunt cuvinte mult mai dure, si daca le folosesam v-as mai fi inteles... dar pana si intre prieteni il mai faci/sau te mai face cate unu fraier cand faci o prostie sau ceva, si inca nu am auzit de doi prieteni care sa se certe si sa nu mai vorbeasca numai ca unu l-a facut pe altu fraier... fraier e ca o palma usoara pe fund de la parinti, deci zic ca exagerati...

Nici unu pana acuma nu a comentat despre ce am zis, daca crede ca e adevarat, daca a vazut acelasi lucru sau altceva prin calatorii in afara... nu... toata maduva discutie si tot ce era important a fost ignorat numai ca era acolo cuvantul fraier...

xxdadixx 03-01-08 00:40

1 Attachment(s)
Bloodfart, probail vroiai sa zici prin cuvantul fraier ca a fost fraierit sa dea banii pe neoane, iar tu acum incerci sa-i convingi sa investeasca banii in altceva.
Si eu am avut neoane in tineretea conceptiilor mele despre tuning dar acum nu le-as mai pune nici sa scrie Streetglow pe ele.

the_fury 03-01-08 08:45

Acum mi-ati trezit si mie o curiozitate... ce parere aveti de flash-uri sub masini, si ma refer la cele facute pentru show?

CED 03-01-08 08:52

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1271914)
nu e vorba de maturitate... e vorba de genul de modificari care le propui, si gusturile care le ai natural la varsta ta. Si eu am fost acolo, si mai toti am trecut prin asta... la inceput nu avem multi bani, si cautam sa facem tot feluri de modificari ieftine, care peste cativa ani le rupem de pe masina ca insfarshit stim cat de cat ceva despre masini ca sa ne putem da seama ca am facuto sa arate ca un kitch... Si e de asteptat, pentru ca la varsta aia nu stii destul despre masini, despre cum merg si despre cum sa le modifici... le sti la general, le stii din citit, le stii din forumuri, dar pana intrii efectiv tu in masina, si incepi sa o modifici serios, raman foarte multe de invatat.... refa suspensia, dezmembreaza un motor doua, fa-ti tu singur modificarile tehnice si intretinerea la masina cativa ani, scoate masina la curse sau intreceri, si o sa vezi cum o sa aduni mormane si mormane si mormane de cunostinte si experiente la care acum probabil nici nu te-ai gandit.

nu inteleg de ce simtiti nevoia sa va contraziceti tot timpul

pe mine m-a cuprins febra tuningului acum un an si trebuie sa recunosc ca si eu la inceput am fost atrasa de piesele mai agresive dar pina la urma am incercat sa pun pe masina ce se potrivea

poate ca timpul de studiu a fost cam scurt si pe urma am fost nerabdatoare sa pun in practica proiectul dar - cum ziceai - ca pe parcurs inveti - eu sper sa mai am puterea sa fac aceasta masina sa evolueze

daca o sa decid ca pun lumina sub masina o sa fie problema mea - la fel si lambo doors - la fel si capota de carbon

CED 03-01-08 09:06

1 Attachment(s)
am auzit destule comentarii rautacioase despre firele luminoase din interior - dar mie imi plac si asta conteaza

nu am niste poze in care sa se vada bine - sint niste fire cu lumina rosie de-a lungul ornamentelor de pe usa si pe partea laterala a presurilor

phaeton 03-01-08 11:17

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1272273)
am auzit destule comentarii rautacioase despre firele luminoase din interior - dar mie imi plac si asta conteaza

nu am niste poze in care sa se vada bine - sint niste fire cu lumina rosie de-a lungul ornamentelor de pe usa si pe partea laterala a presurilor

ce sa zic, probabil esti fata si de asta ai gusturi diferite.
eu unu nu mi as pune asa ceva in masina.
in fine ..nu arata rau.
spor la lucru

CED 03-01-08 11:28

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1272430)
ce sa zic, probabil esti fata si de asta ai gusturi diferite.
eu unu nu mi as pune asa ceva in masina.
in fine ..nu arata rau.
spor la lucru

sint fata - dar asta nu inseamna ca de asta am alt fel de gusturi - luminile alea sint finute si discrete - poate daca reusesc sa fac poze mai bune iti dai seama ca asa e

interiorul l-am facut mai mult singura din motive nu foarte greu se inteles si mai e mult de lucru

ovydioo 03-01-08 11:33

streetglow.com incercatzi! sunt cei care s-au ocupat de masinile din fast & furious

CED 03-01-08 11:44

firele din interior si sint el wire

phaeton 03-01-08 11:46

de ce nu faci un topic pt masina ta ?
chiar e reusita ..

CED 03-01-08 11:48

este topic la sectiunea alba iulia cu toata evolutia
https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html

CED 03-01-08 11:52

e interesant sa vezi cum arata mr CAT cind l-am luat acum un an si prin ce am trecut impreuna cu el ca sa arate asa

PYT 03-01-08 17:55

2 Attachment(s)
nu obisnuiesc sa intretin polemici, dar cand dau peste cate unul care crede k le stie pe toate nu pot sa ma abtin. asadar, pt bloodfart:

1. in atasamente ai 2 dintre modelele 'prestigioase' enumerate de catre tine, porschele cu 'kit ultraextravagant', mertzu si cu neoane undercar (de bmw si audi nici nu-mi mai pun problema, la cate modele se tuneaza si rastuneaza, cred k poti sa gasesti si singur, daca esti sincer si admiti k totusi exista). volvo nici n-are rost sa mai pomenesc deoarece, daca tot vorbim de prestigiu, marca numai pe modele tunabile nu se bazeaza, ci pe cu totul altceva. probabil k o sa zici de calitatea gusturilor proprietarilor si de faptul k sunt romani, etc etc, dar aici chiar k nu ma/ne priveste, e treaba lor.

2. esti de acord k, din toata marea asta de fraieri care se numesc impatimitii romani de tuning, noi astia care 'abia am deschis ochii dupa caderea comunismului si inventarea internetului', exista si destui avangardisti, care au gusturi si/sau potential material, si fac lucrari de calitate? mai esti de acord si k, asa evoluati cum sunt, americanii au si ei o gramada de kitch tuning pe strazi? daca ai fost obiectiv si ai raspuns la ambele intrebari afirmativ, deducem k afirmatia ta nu prea face nici 2 bani, si aici am vrut eu sa ajung: nu mai generaliza. de partea cu jignitul nu mai pomenesc, pentru k vad k nu la tine nu a prins zicala cu 'gusturile nu se discuta'. numai bine

CED 03-01-08 19:07

2 Attachment(s)
chiar nu vreau sa va mai certati - am scris acest topic ca sa aflu din ce pot alege cind e vorba de lumini sub masina si sa pot lua singura o decizie

cit despre gusturi - e imposibil sa faci o masina care sa placa tuturor si nici nu e asta scopul

eu am facut masina pe gustul meu - pentru mine

o sa atasez poze cu masina in decembrie 2006 cind am cumparat-o

GaMa 03-01-08 21:40

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1273194)
chiar nu vreau sa va mai certati - am scris acest topic ca sa aflu din ce pot alege cind e vorba de lumini sub masina si sa pot lua singura o decizie

cit despre gusturi - e imposibil sa faci o masina care sa placa tuturor si nici nu e asta scopul

eu am facut masina pe gustul meu - pentru mine

o sa atasez poze cu masina in decembrie 2006 cind am cumparat-o

Foatre Reusita masina ta..Imi place..

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning