![]() |
eu cred ca intentionat a mers asa incetisor si prudent...sa va faca voua impresia ca il intrecetzi, dar de fapt... data viitoare.. o sa aiba 1 tura avans :D
|
1 Attachment(s)
Mai Cipri ,da vad ca te-ai protejat bine frate :lol: :lol: :lol:
|
da.....sa nu ma bata soarele in CAP :D
|
bine te'ai gandit...puteai face insolatzie...si daca faci insolatie la cap, ti se usuca si cade... :)
|
Daca se usca se spanzurau jumate din tipele din Arad (mai ales Cami!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:2gun: :peace: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :workout: :workout: :workout: :workout: :flamed: :flamed: :flamed:
:D |
Baaaaaaaaaaaaaaaaaa...ce dracu ii aici...iara OFF TOPIC MA??? :twisted: :twisted: :arrow: ON TOPIC please: am fost sambata la karting: eu, cioli, scooter si cris-rai...a fost super !!!! Cioli este ,,tocator de slikuri''... :lol: :lol: .....!!!! Etapa a 2-a este la Oradea !!! Oficial il provoc pe akimoto la karting..... 8) !!!
|
cand ?
|
Re:
Quote:
|
vin vin vin vin 8)
|
Re:
Quote:
|
deci dupa etapa de racing la oradea , duminica acuma pe 12 , mergem la karturi da ? tot in oradea bineinteles
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
sincer eu nu am fost la oradea si nu stiu cum ii pista de acolo deci daca merem la oradea eu nu fac pariur dar daca e vorba de pista din arad
VA PROVOC 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning