![]() |
Re: caut logan!!!! =))
Quote:
|
Quote:
|
lol, bmw 1.6...? eu sper ca te refereai la 116i sau 316i cand ai zis bmw 1.6, dar ca sa afli si tu ambele au motor de 1.9 si 103 cp(o mizerie dupa parerea multora) si crede-ma ca si-o ia lejer de la alfa cu micutul motor de 1.6 si 120 cp,de la Leon de 1.6 nu ma pronunt ca nu stiu.
Mi se pare ca acuzi omu aiurea, a auzit si el si nu numai ca exista Logan 16V si ca tot romanu vrea sa afle daca se poate ridica la pretentiile concurentei. Iar daca tu cu mici modificari scoti 120 cp din Logan 16V intra tinere in industria tuning-ului ca ai sparge piata. Evident ca si intiatorul topikului a jignit facand Dacia cazan dar oricum sa crezi ca va invinge Loganul in oricare din cazuri e dovada mare de incredere in masina poporului. |
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor omu e incepator, are 2 masini , vrea un Logan 16V cu care sa se dea , cu ocazia asta vrea sa afle la ce distanta face Loganul cu ambele masini. Dupa parerea mea e o blasfemia dracului sa pui loganul langa asemenea masini, pur si simplu nu e pt asa ceva. E chiar asa greu sa acceptati asa ceva? Eu in locul lui nu m-as injosi sa ma iau cu un logan daca m-ar provoca la semafor si sa conduc Leon sau 147.
P.S.: Am condus si Logan si Alfa si bmw... |
Quote:
|
eh si tu acuma, prea rau esti, fiecare are incredere maxima in masina lui acum nu trebuie sa te certi pe un forum pt asta. Daca tu asta cauti , gaseste pe cineva care sa se dea cu tine si eventual sa fiti mai multi soferi pe ambele masini si cu asta basta...
|
bre UXD, de o masina din '77 de 90 de cai ce zici?
Nu am preferinte, poti sa vii si cu alfa, si cu leonul. |
P.S. :Asta cu fa-ti masina de 350 cp si cauta-ma dupa aia mi se pare o aberatie...fiecare se da cu ce are si cu cine vrea. Si eu m-am luat cu masini mult mai puternice decat a mea si nu ca sa arat ca sunt zmeu...Eram curios cat de rau ma face...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masina are cam 850 de kg, caii sant reali. daca consideri ca merita vorbim vineri.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning