![]() |
Re: Matizuri din Oradea
Ar trebui sa mergi la Robi de la MNC si el iti poate face si cutie si te poate ajuta si cu usa. Tipul lucreaza foarte bine si nu ii scump deloc.
Si daca vrei sa schimbi subwoferul tot el iti poate oferi altceva, si din cate am auzit mai nou are si altceva decat MNC. |
Sau pentru subwofer poti merge linistit si la Sandu (soundidentity), el are idei mai multe si experienta multa (ii profi), si credema nu are preturi cum zice lumea ca te rupe, este super k.
|
Da sa stii cu Saundu ieri seara am vorbit, si deloc numi place stilul lui...poate ca are scule...si stiu de unde le cumpara el...si le vinde cu profit extraordinar!!
Iar Robi, mie mi sa parut ca lucreaza scump, pt. tapitatul usilor vroia vreo 2 mil si inca materialul...iar eu cum lam facut cu mana mea mio iesit lejer din 500mii!!! |
Nush ce sa zic...
Eu de la Robi am luat cateceva si cu mine nu a fost scump deloc, si am fost chiar multumit. Iar despre Sandu nu am luat nimic inca de la el, dar din ce am discutat cu el are preturi bune, si ce a iesit din mana lui mie mi-a placut. Intr-adear gusturile nu se discuta :). P.S. Poate imi spui si mie de unde cumpara Sandu scule. Tu ti-ai luat ceva de acolo??? |
Stii cum ii, toata lumea cu oamenii lui....locul acela de care tiam spus este in ungharia, undeva langa DEBRECEN dar nu stiu exact unde, baiatul de acolo este unicul distribuitor...TRAIASCA TUNINGU!!!!!!!!!!!!!!
|
Azitazi miam cumparat un mp3 player SONT Xplode langa amplificatorul si subwooferul BLAUPUNKT si celelalte 6 boxe!!
Hai ca va arat si niste poze!!!! |
3 Attachment(s)
Iata pozele, nu sunt chiar reusite dar ....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
frumoase nu?...la bani sunt bine...deci?
|
Domnu ce faci?Nu mai dai semn de viata????
Ai instlat mp3 playerul???? Ceva imbunatatiri la sunet???? |
Da uiye nu am murit.....am avut probleme cu internetu...si nici nu am avut ce sa scriu...am bagat mp3 playeru si suna nemaipomenit....am fost cu masibna la o italnire tuning in oradea ce se face in fiecare vineri...si miam facut si io de cap pe acolo....
|
Ti-ai facut de cap???:lol: Da ai deja permisul ?>???
|
Felicitari:D
|
Nu mann nu am inca permisu....da am io pilot..;)) Tata ii la fel de nebun dupa tunig.....na si ce mai fac prietenii mei pe pe forum???
|
E super ,sa stii ca si la mine in familie tata a acceptat acest hobby al meu:D
Super:shock: Nu iti iei woofer pana la urma?Eu vreau sa iau da nu m-am hotarat inca ce marca safie:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning