![]() |
Re: Consola vs. PC vs. Consola...
se zicea ca s'a rezolvat. aparent, nu. ce e schimbat, insa, este faptul ca acum nu mai arata 3 beculete rosii ci 2 rosii si 2 verzi si se invart. pom de craciun:D
|
Quote:
oricum am auzit de oameni care il fac sa mearga si dupa ce iti da RROD :lol: |
daca nul modezi bagi bani in joace grav. daca il modezi bagi bani in reparatii grav. ce zici..la care combinatie te bagi?:D:lol:
|
Quote:
|
Nu stiti,:paper: care e diferenta dak joci un simulator pe PC "cu volan" sau pe PS2 "tot cu volan". Care e mai bun:?:
PS: Am un psp si nu prea am ce face cu el:rolleyes2 , si as vrea sa imi fac downgrade asa k dak e cineva din TIM si ma poate ajuta sa fac downgrade cu bateria "pandora" sau dak aveti jocul lumines de vanzare:?: :help: |
Specificatii tehnice Xbox 360 Elite 1699 ron
Procesor: 3 procesoare IBM, 3 symetrical cores at 3,2 GHz fiecare 2 hardware threads per core 1 VMX-128 vector unit per core 1 MB L2 cache Procesor video: Custom ATI Graphics Processor 500 MHz 48-way parallel floating-point shader pipelines unified shader architecture include radiator suplimentar pe GPU (procesorul grafic) MB include noul decodor video iesire HDMI Memorie video: 512 MB GDDR2 700 MHZ / 512 biti 22,4 GB/s memory interface bus bandwith 256 GB/s memory bandwith to EDRAM 21,6 GB/s frontside bus Stocare: Hard disc detasabil si upgradabil 120 GB 12x dual-layer DVD-ROM Aspect imagine: 16:9, 520i, 720p, 1080i, 1080p, anti-aliasing HD, HDMI Game Support include cablu HDMI Audio: Multichannel surround sound output Supports 48 KHz 16-bit audio 320 independent decompression channels 32-bit audio processing Over 256 audio channels + optic output Specificatii tehnice Playstation 3 1699 ron Procesor: 1 procesor Cell compus din 8 celule cu puterea totala de 3,2 Ghz PowerPC based 1 VMX/unit Procesor video: RSX "Reality Synthesizer" 550 MHz Memorie video: 256MB GDDR3 700MHz / 256 biti Stocare: Hard disc detasabil si upgradabil 60 GB 8x DVD-ROM Blu-Ray disc Aspect imagine: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p HDMI Audio Digital out (optic) x1 diferenta intre xbos si ps3 este destul de majora. xboxul se poate moda hardware la ora actuala , un avantaj major este si faptul ca poti rula jocurile direct de pe hard disk , exista o varietate mai mare de jocuri si le mai si poti descarca de pe torente si nu mai vorbin de grafica care aproape ca este perfecta. |
votul meu este pentru xbox
|
unde ai gasit ca poti rula jocurile de pe hard la xbox360? ai zis tu atatea despre ele dar nu uita ca totusi xbox360 are o buba imensa: rrod. ps3 e doar putin mai slab la grafica momentan...
|
cu jocurile de pe hard este testat. ps3 mai are si blue ray pe deasupra si atunci cand o sa se modeze si ps3 cum o sa-ti scri cd-uri ca va trebuii sa-ti iei adio de la jocurile originale si nici nu o sa te mai poti juca online (informatie din surse sigure):?:
|
ciudat. eu din surse sigure iti jur ca ps3 poate rula si acum jocuri backup si fara probleme;) tot ce ai nevoie: un bluray writer la calculator si un fisier .elf (daca imi amintesc corect extensia) pe care il pui pe hard. rulezi fisierul, bagi un joc original, scoti discul si bagi o copie. dar o dam in warez asa ca incetez. ce e intrigant este jucatul de pe hard la xbox 360... chiar te rog sa imi dai si mie mai multe date....
|
io zic k ii mai bun un ps3 decat xbox
http://https://img150.imageshack.us/i...can0001gt7.jpg |
PC FTW https://www.youtube.com/watch?v=FUIkkcSHHw0 Cu asa ceva in casa si LFS/Rfactor/GTR 2/GT Legends ..... iti zic eu ca iti faci prieteni peste noapte, si atunci sa vezi DRINK AND DRIVE !!! :D:D
|
|
|
oricat de entuziasmat am fost de xbox 360, oficial sunt user ps3...am fost prea speriat de rrod:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning