![]() |
motorASHUL???asta numesti tu motoras?atunci prin motor mare ce intelegi?W16 de pe Hummer2?
|
prima poza..cu mertu bushit nu cumva este din celebra cursa GUMBALL3000>???k atunci nu cred ca la 80 s-a prus accidentu..ma ales k dupa jante pare AMG :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
si cum a zis si RS4..nu poti spune ca bmwu e mai varza ca-i mai indoit am vazut pe tv un reportaj despre sklass..de prin 95 busit cu un panda...test de impact...coliziune frontala pe jumatatea masinii.la 60km/h...mertu era zob..si panda n-avea nimic:)))dk pot spune asa;) |
BMW \"rulz\"
|
cum draq sa compari bmw cu merc? pai una e masina de facut liniute noaptea si a doua e masina de mers la banca ziua ( daca vorbim de imagine ). oricum , eu as alege mercul, pt ca in ultimul timp a recuperat la capitolul sportivitate mult mai mult decat a recuperat bmw la capitolul imagine ( kill chris bangle ;) )
|
Re: Mercedes vs. BMW POLL
nu ma omor nici dupa una, prefer mercul la fiabilitate si calitate, dar am votat bmw pt ca imi place mai mult la capitolul sportivitate.
|
bmw.. nush imi place bmw... mercedes da mai mult spre eleganta...still nu-mi place...
|
mercedes all the way :) diferenta de lux este imensa.. iar diferenta de motorizari aproape ca este insesizabila. O spun ca fost posesor de e46 si actual posesor de c220 :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning