![]() |
Re: VW Golf Mk4
pai vad k ti sau facut oferte dar....cine da un diesel pe alt diesel...ku aceleasi preturi ..oricum bafta la vanzare si oferta mea ramane valabila
|
Nu am spus numa schimb pe schimb se poate si schimb +dif din partea mea dar nu foarte mare...in general cu putin peste pretul masinii mele....
|
Up up pret nou 7800euro!!!!!
|
UPUP variante accept pret negociabil (variantewle pe diesel preferabil putin mai scumpe)
|
VW Golf Mk4 motor 1.9TDi, an 1999, culoare Jazz Blue Pearl Effekt
Dotari: -4 airbaguri -climatronic -servo total -4 geamuri electrice -oglinzi electrice incalzite heliomate -volan reglabil adancime + inaltime si scaun sofer +pasager reglabil inaltime -alarma -inchidere centralizata -modul confort -radio-casetofon original Vw Beta -scaune sport Km 122000, consumabile schimbate, distributia schimbata la 112.000km, proprietar, adusa din Germania la sfarsitul anului 2006.... PRET:7800Euro negociabil Telefon: 0742/384741 |
up up up negociabil....
|
7800 euro sau variante si difertenta din partea mea(diesel)
|
variante cu Golf 5 , Seat Leon sau Octavia cu diferenta din partea mea!!!!
|
sus cu ea accept variante mai noi dau diferenta!
|
up up up!!!!
|
hai un up de la mine.....
|
te intereseaza un schimb cu masina asta?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/66835-vand-bmw-525d-variante.html |
up up.....Golf 5, O2
|
inca de vanzare ar fi un mare up....variante cu Golf 4 si Octavia 2 ....plus dif din partea mea...
|
v.a.r.i.a.n.t.e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning