Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   <Mesaje tampite ,aiurea si inutile>Partea a-3-a (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5613-mesaje-tampite-inutile-partea-3-a.html)

luca 10-08-05 22:04

@alex_maxx: ai o placere nebuna de a sterge topicuri, posturi etc, urat din partea ta, topicul ala nu se incadra la mesaje aiurea, inutile etc.
Si aici esti foarte offtopic, aici trebuie aberat nu povestit ce ai facut la mare, deci cum facem?

P.S. unde sunt pietre, langa epava nu? pai si voi ce ati facut ati inotat pana acolo si cand ati dat de pietre v-ati intors? :lol: :lol: :lol:

alex_maxx 10-08-05 22:11

Speeder nu am avut telef inchis niciodata cat am fost la mare k eu eram centrala trlefonica acolo....dar tu nu cred k ai numarul meu nou ...072633006X--cauta pe forum la noi

luca ....am mers pana am dat de pietre si apoi am inotat...pietrele alea nu iti inchipui k erau f mari...incat sa nu poti trece peste ele inotand...doar k fundul marii nu era uniform din cauza lor si mai erau si alge si am preferat sa inotam....

cat despre topicul ala ...l-am sters si v-am mutat mesajul aici....mie nu mi s-a parut a fi foarte UTIL...ci doar o \"barfa\" o informatie neimportanta si zic k se incadra perfect aici...

luca 10-08-05 22:18

Deci mai bine nu inot pana acolo, si eu auzisem de alge si ca te poti bloca in ele.
Ok m-am lamurit cu posturile si topicul. :wink:

SpeedeR 10-08-05 22:30

alex... my bad :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

luca...de ce nu ai luat banana pana la epava?! sau un submarin cva?

luca 10-08-05 22:33

SpeedeR pai am mers cu banana pe acolo dar nu putea sa ma lase, ala ne plimba si dadea cu noi de toti peretii, de asta intrebam daca pot ajunge inot, ca am vazut oameni pe acolo si nu stiu cum draku au ajuns. :wink:

SpeedeR 10-08-05 22:37

iti zic eu cum au ajuns... au luat o doza de kerosen... a stat unu cu bricheta la fundul lui....si gata! teleportare pe epava

iar dk a cazut careva intro groapa seara pe plaja... wasn't me 8) 8) 8)

minirally 24-08-05 17:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
part 2:

1: interesant nu ?
2: si mai interesant nu ?
3: un audi sexos
4: pfff ... o tipa .. de acolo .. a fost super interesant .. priviri priviri .. deja cand eram la intrare in parc... facea cu mana ... plm ... chestii care te cam dau peste cap :) oricum frumusica tipa , avea acel ceva
5: nu ? :P

da..avea celulita si vreo 100 kg :D in fine..nu stiu unde ai vazut tu femei frumoase in spania..de cate zile sunt aici..vad numai milka si fulga la un loc,numai \"scarboase\" dupa cum zice cineva,roackeri si punkisti,lesby,\"fetitze\"..deci..vreau acasaaa..ciudati oameni.. :roll:

EvLSant0S 24-08-05 17:50

Re:

trecem peste .... :roll:

Skillzu 25-08-05 02:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
part 2:

1: interesant nu ?
2: si mai interesant nu ?
3: un audi sexos
4: pfff ... o tipa .. de acolo .. a fost super interesant .. priviri priviri .. deja cand eram la intrare in parc... facea cu mana ... plm ... chestii care te cam dau peste cap :) oricum frumusica tipa , avea acel ceva
5: nu ? :P

da..avea celulita si vreo 100 kg :D in fine..nu stiu unde ai vazut tu femei frumoase in spania..de cate zile sunt aici..vad numai milka si fulga la un loc,numai \"scarboase\" dupa cum zice cineva,roackeri si punkisti,lesby,\"fetitze\"..deci..vreau acasaaa..ciudati oameni.. :roll:

phoa...ale draq....marmota m-as face...toata ziua pe plaja si seara in magazin la asa specimene de fulga shi milka.....si asa imi place mie ciocolata...deci inclin spre milka....nici laptele nu e de ici de colo....deci e bine..shi milka si fulga....puneami-as ochelari de vedere.

SpeedeR 26-08-05 00:52

aoleu :D
a sters si pozele :lol: :lol: :lol:
ai k sa fie destule randuri vreau sa va spun k:
un om avea un cal si calul navea nimic impotriva

alex-maxx:man nu esti atent,priveste AICI :):):D

EvLSant0S 29-08-05 05:12

9 Attachment(s)
Bucuresti : Duminica spre luni , de fapt luni la 3 30 dimineatza ..
3 masini .. 6 insi ..
un focus .. cu 3 .. fete :)
deja suna interesant nu ?
fetele sunt vazute ..
cu prima ocazie ...
pe ana ipatescu :P blocate de cele 3 masini .. hahaha hihihi ... claxoane din spate ... deh .. nevoiti sa se dea la o parte baietii ..
pe urmatoarea strada .. mare masina pusa de-a latul .. blocat strada...
fetele .. oha .. blocate again .. intr-un final reusesc sa scape la modul ca aveau o masina de baieti in fatza.. si ink 2 in spate.. din nou traficul a facut ca tot blocajul sa se ... deblocheze :P
ajunsi pe occidentului ...
strategia a mers .. si anume .. fetele au fost prinse la modul ...
o masina in fatza ... una in lateral .. alta in spate :)
hahaha hihihi .. si .. voila .. numere de tel and shit :) doar ca pana atunci :) o mica petrecere asa ad-hoc .. in mijlocul strazii .. ceva tare :) numai in romania-bucuresti vezi asa ceva :)) eu n-am mai vazut in viata mea asa ceva .. :))
anyway .. enjoy them pics and teh movie ... :P

p.s: doar in spania am mai vazut fete ... asa.. lipsite de fitze si de .... doar cu chef de \"glume\" and shit .. a fost o placere .. :)
bravo lor , de ar fi toate asa... ce parfum ar fi ..
doar ca .. e partea aia mare de suferinde .. care incep sa sufere de la 15 ani . .terminand la .. multi multi ani .. : /

EvLSant0S 29-08-05 05:24

3 Attachment(s)
part 2 :P
doamne deci ... da-ne ink 200 de fete ca astea care sa se plimbe pe acolo si ... iti multumim ... e o placere sa ... \"te joci\" cu fete de genu .. iese caterinca ..
nu cu basinoase de au deschis geamul si pute ...
:twisted: :evil:

A fost frumos SpeedeRe , este ? :)

SpeedeR 29-08-05 20:27

ba ,ce oameni...
o sa imi fie frica sa mai ies pe strada k poate dau de o petrecere dasta si intarzii unde o trebui sa ma duc...
uuuu... mie frica :D :D

alex_maxx: eu ma intreb a cui era alfa aia 147 de topaiau ele pe ea ...ma gandesc k a lor nu?......si totusi incercati sa depasiti 4 randuri k va sterg posturile..speeder.. :) :P

EvLSant0S 31-08-05 23:10

Si iar schimbam subiectul , de data asta am o curiozitate .. am tot auzit colo si colo , despre masoni cine poate sa-mi spuna si mie cate ceva despre masoni , cine sunt/au fost masonii , ce fac , si etc. as vrea si eu raspunsuri , chit ca raspunsul e : nu stiu ...
astept ;)
btw : later edit : va rog frumos , fara google, fara texte luate de pe net and shit , vreau sa vad cine ma poate ajuta .. dar nu google, cu google ma descurc si eu
later edit : hai ma nene , chiar nimeni ?! ... v-am rugat ori sa postati NU STIU , ori sa ziceti ce avetzi de zis ...

EvLSant0S 01-09-05 16:52

1 Attachment(s)
nu-mi vine sa cred ... :roll:
ok , la masoni nu se baga nimeni ..
hai ceva mai .. cunoscut ..
check this shit out

All times are GMT +2. The time now is 03:35.

- Copyright 2026 4Tuning