![]() |
Re: E36 - Project MHT
Ai vazut tu arcuri reglabile? Sincer eu unul.........................NU.
|
Cred ca am sa ma duc cu capul, nu de alta dar eu unul chiar nu inteleg cum naiba sa-ti duci masina intr-un service care are pretentia sa se faleasca ca este super sevice si sa ti-o tina o gramada pentru cateva lucruri minore si cel mai tare.......sa o duci ok acolo si sa te sune ca ti-au lovit masina. Offfffffffffffffffffffffffffffffffff
|
Vrei sa zici ca ti-au lovit masina ?
|
Quote:
|
nu ne spui si noua de acel loc? sa stim sa ocolim
|
MASTERTUNNER si se pare ca nu sunt singurul nemultumit. Oricum foarte tare................sa duci masina in stare ok si sa te trezesti cu ea lovita.
|
Quote:
|
Quote:
|
Saptamana trecuta mi-au spus ca luni este gata masina, iar azi este marti si............................ ce oameni seriosi, sa tot te duci sa-ti faci masina la ei. Or fi prea complicate semnalele mele de prins.....cine stie.
|
Eu in locul tau Ii dadeam in judecata pentru ca ti-au lovit masina ...
|
nasol,tre sa ii arat cuiva ce ai patit ,care intentioneaza sa duca masina la ei ptr un uppgrade...sper sa se rezolve
|
Pai saptamana asta m-au tot dus cu vorba pana cand au reusit sa ma scoata din pepeni. Aseara le-am dat un ultimatum.....astazi pana la 12.00 sa fie gata masina, daca nu discutam altfel. Sincer, asa ceva nu este admisibil ca un service care are asemenea reclama sa se comporte asa. Cel putin sa nu se mai bata cu pumnul in piept ca ei fac, ei dreg......modifica masini si alte cele.......
|
Quote:
|
hai ma peste ei :evil::evil::evil::evil:
|
Aseara intr-un final mi-am scos masina si ce credeti voi............merge in 5 pistoane. Tare nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning