![]() |
Re: Geely , o noua marca pe piata romaneasca,succes sau esec?
Asa e la noi, se bucura romanul la fiecare leu in minus cand alege o masina.Si pe urma trebuie sa suport eu seara cand mananc sa vad la tv cand ii scoate din masina cu desfacatorul de conserve:chainsaw:
|
Quote:
|
nu inteleg de ce va certati atat, uni oameni prefera sa aibe o masina cu piele si alte chesti d-astea dar nu se stie mai nimic despre cat de buna e si unii prefera o masina ca logan sau albea care sunt de ceva vreme pe piata si se stiu cam toate plusurile si minusurile.......
|
Quote:
La siguranta nu o sta la fel ca altele, dar e masina. Cu orice masina la 70 poti ajunge intre 4 scanduri. Si daca e, masina ar trebui sa fie criticata de cei care au condus-o si care au avut probleme cu ea. Iar la faza cu fake / real. (mi se pare ca dogy_10 a spus ceva de asta) Gandeste-te in felul urmator (la adidasi ma refer). Sa zicem ca iei o pereche de firma (real) cu un milion. (si esti student, n-ai bani gramada sa arunci in stanga si in dreapta). Iar fake-ul este 500.000. Prefer sa imi iau 2 perechi pe care sa le folosesc pt fiecare caz: 1. sport : fotbal, tenis, baschet - sa ii distrug acolo. 2. uzul de zi cu zi in care ii tin ingrijiti. ;) |
inca o masina perfecta,careia ii lipseste o gaura
|
Quote:
No Offence, dar sa inteleg ca ti-ai lua doua Geely in loc de o Toyota Auris? Una sa o tii de plimbare si cu una sa te dai cu frana de mana si sa o bagi prin toate coclaurile? :D Hai man, recunoaste, oricat de sarac ai fi, mai bine imi iau o Solenza teapana la 6000 da n-as da atatia bani pe cadavru ala. Abia astept sa treaca timpul, sa vedem ce zic proprietarii. Rog moderatorii sa faca Topic si cu Marca Geely la Masini - Tuning - Masina mea, cu o zona Tehnica, Tips& Tricks cat mai mare, sa incapa acolo... |
daca tot ati facut o comparatie cu loganul la siguranta... vedeti ca habitaclul loganului este intact... sau pe aproape... pe cand la geely s-a unit motorul cu scaunele de piele din spate:help:
https://www.youtube.com/watch?v=lku2LjcwWL8 |
Cum a zis si Mustang Mach One, cel mai bine ar fi sa comenteze cei care sunt proprietari sau macar cei care au condus aceasta masina. eu am condus un Geely. chiar am ramas surprins. chiar daca are acele roti mici (parca pe 13) pe spate nu are punte fixa si sta foarte bine in viraje. masina la motoru ei (1.3,asta a fost versiunea pe care am condus-o) se infige pot sa zic ca foarte bine. la banii care ii dai pe ea chiar merita (ce masina mai gasesti la 8000 de euro cu piele,cd player si ce mai are ea?). nu stiu ce sa zic cum e la siguranta in caz de impact,dar cred ca va fi OK. am mers cu ea cand era un pic de polei pe jos si am pus frana si pot sa zic ca franarea e mai buna ca la logan.
piesele la masina am inteles ca sunt ieftine. poate apar pe aici si proprietari sa-si spuna si parerea lor. |
ggd, lasa ca iti face asigurare Xel'naga ! ;) sincer acu voi ati vazut crash testul? eu dupa asa ceva nu m-as risca sa urc in ea .. SINCER o fi ea buna la motor , la dotari, ma pipi pe ele, mai bine merg cu un logan de 1.4 coaja , macar stiu ca am o sansa in plus sa supravietuiesc decat in cosciugu ala!
offtopic: cand ti-e dat sa mori , mori si in S-klasse ;) |
faceti vanzare francezilor si turcilor cu ale lor marci de succes ;) dacia 1310 nu ar fi mai breaza ca geely dar s-a vandut intr-o prostie.acum suferim de siguranta asa cum sufera tariceanu de poluare :))) .
vai mama noastra,de aia nu se va schimba nimic in tara asta zeci de ani de acum in colo |
nu te inteleg .. tu ai vazut filmarea aia???? sincer, nu vreau sa intru cu 65 la ora intr-unu si sa mor :( nu sufar de siguranta intr-adevar cand ti-e dat sa mori, mori si cu 10 airbag-uri dar la masina asta chiar nu mai e nevoie de soarta :D
|
Quote:
|
Masina am vazut-o la Motor Invest pe Iuliu Maniu (fata in fata cu liceul Tudor Vladimirescu) are destule dotari standard dar totusi e facuta in CHINA.
|
este si una in constanta .. pe langa delfinariu ... e ciudata rau de tot .. prima data .. am avut impresia ca e skoda .. are o emblema ciudata :)
|
parerea mea....e k la fel cum au aparut telefoanele CECT (facaturi,replici ale celebrelor telefoane ) asa a aparut firma geely care copiaza mercedesul ...asta din ce am vazut eu pana acum...si dupa ce am vazut crash test`ul prefer dacia 1310... in concluzie ....luatzi`va dak va dau banii afara din casa ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning