![]() |
Re: Noul Meu E36 Coupe
sa o stapanesti sanatos...........frumoasa masina.......
|
Quote:
|
salut...frumoasa pisicuta ta :)...se vede ca fostu propietar a avut multa grija de ea...sfatul meu pastreazao cat mai originala...sa nu ii schimb spoilere si dastea...sunt o gramada de piscutze cu spoilere prin buc si parerea mea ca sunt chiar urate...nu toate dar majoritatea...
|
9 Attachment(s)
nici nu ma gandesc sa schimb kitul M, voi aduce alte imbunatatiri masinii
|
i-am zis lui dany aseara, salutari de la el si sa o stapanesti sanatos..si fara incidente..
salutari de la craiova si imi e dor de voi :cry: |
mi se pare mie :-? sau un angel este mai slab :( ala din dreapta de la faza lunga .
|
Quote:
|
Quote:
|
Jantele sunt superbe ...mai bine spus masina este piesa.....te simti mai bine in pisika decat in urs......sunt diferente:)??Salut
|
RRM-ule pot sa iti laud si eu masina? sau nu mai are rost?
:lol: |
Quote:
Alex poti sa o lauzi si u k nu ma supar :)) |
Spunemi si mie consumu mediu , in oras , afara , daca mergi normal s daca vrei s faci nitika impresie nu d alta :D
Arata bne si am acelasi lucru in cap ,un 318 is dar mai ajtept dupa 1 ianuarie ca vor scadea taxele s daca prinzi s o pisik de asta cu euro 3 pe ea adica din euro 2 euro 3 cam l 4000 4500e c tot c taxa mas incadra l una tipla . Bafta l modificat in continuare !! |
Quote:
ps. ce numere ii pui . RRM . sau le pasrezi pe astea |
ahh si mai este ceva daca nu te superi ...nasucu' (saracu') ...nara boaba sau plamanu' stang cum preferi
|
ai grija cu baia de ulei >:) =)) sa o stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning