![]() |
Re: VW Polo 9N3 GTI @RoSonic
Sigur, curios sunt de cand ai masinutza ca si eu am polo dar e de 1,4 tdi il am de 4 luni si deja am bagat 7000 km :D .Bafta la modificari ;)
|
De la jumatea lui septembrie o am.
|
Inseamna ca nu ai prea plimbat-o , oricum lasa k vine vara si e timp. ;)
|
Da, n-am prea facut drumuri lungi, doar faţâieli :)
|
Dupa cum am spus vine vara si e timp ptr umblareli d numa numa ;) ;). Poate o sa ne vdm pe la expozitii. La asta din martie de la Bucuresti o sa mergi?
|
Misto masinutza mi-ar place si mie dar e cam mic motorul eu mas fii multumit cu 180 de cai sau cel putin ca Opel Corsa OPC!!!!Dar nu uitati asta este parerea mea!!!
|
motoru nu-i chiar mic... e 1.8 si are ceva potential. E acelasi motor care scoate 225 pe TT, doar ca in alt set-up. :) asa ca e loc de "marire".
si da corsa OPC era o varianta...dar alti bani alta distractie... |
10 Attachment(s)
Am avut azi camera la mine, asa ca am zis sa mai fac cateva poze. :D
Attachment 467087 Attachment 467111 Attachment 467093 Attachment 467094 |
Si doua filmulete... scurte rau.. da se aude cat de cat motoru :)
unu in treapta 1: https://www.youtube.com/watch?v=scXagy_5oU0 si inca unu in treapta 2: https://www.youtube.com/watch?v=Ne3h8azaTdM nu aveam o a treia mana sa schimb si viteza... dar o sa incerc sa filmez cu un copilot :D |
foarte tare masinuta sa o stapanesti sanatos :)
|
Meci! :) .
|
super mashinutza...da... cat consuma in orash ? :( :D
|
Nu stiu exact, n-am calculat la distante lungi... ca sa am rezultat relevant
am urmarit doar ce-mi arata calculatoru de bord la drumuri relativ scurte (10-20-30km).... si in functie de foarte multi factori (aglomeratie, stil de condus, temperatura) am observat valori intre 10 si 16 la suta... Oricum, nu e genul de masina la care sa stai tot timpul cu ochiul pe consum... nu cred ca pentru asta e facuta... |
s-o stapanesti sanatos RoSonic! cat mai multi km si cat mai putine incidente neplacute!
|
super alegere felicitari !! vag preferatul meu ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning