![]() |
MARFA DE TOT TOPIKU' ASTA!!!!!
SA MAI VINA LUMEA AICI SA-I TUNAM MASINA!!!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
s8i varianta mea pt cobra :D
|
Face te rog frumos sa pui din nou poza , insa upload normal , fara [img] ... [/img]
mersi anticipat nu de alta ,dar ... sa mai lucreze baietii la ea .. ca n-au de unde .. ;) |
3 Attachment(s)
Gata Face ..
asa e bine ? sau vreti mai deschis ? am lucrat direct pe cea facuta de GolfTuning :P mici retusuri :P |
1 Attachment(s)
Mai deschis as vrea, o nuanta de albastru ca asta mi se pare un pic cu verde.
Si eventual fara lambo-doors k pe cat de mult as vrea sa-mi pun, pe atat de mult n-am cum sa strang inca atatia bani cand mai sunt atatea de facut la masina/motor. |
1 Attachment(s)
Mai pun o poza mai interesanta ...
As vrea daca se poate \"doar\" urmatoarele: - masina mai lasata - in stanga si dreapta semnului cu Renault si intre proiectoare plasa neagra - o buza finuta sub spoiler - praguri in linia buzei de sub spoiler - bandouri laterale si fata scoase (adica sa fie usa si spoilerul drepte, sa nu se vada ca au fost bandouri) Multumesc anticipat :P |
Asha deci santos imi iei lucrarile :( :roll:
ce vroiai ma ?a zis omu ca vrea culoarea mai deschisa .. ce era sa fac ? so fac eu de la capat ? am facut-0o in 10 min ca trebuia sa plec ;) |
1 Attachment(s)
asa varianta mea :D
|
1 Attachment(s)
uite face merge asha?
|
@DVDValy
:D mda, interesant numai ca nu as mai avea cum sa deschid usile din spate :D merci @GolfTuning Great ... astept si cealalta poza modificata :P |
2 Attachment(s)
Poftim Face
zi daca-ti place bandou fatza ... sa-l ti-l scoata zeii .. eu nu pot .. |
Excelent ... mersi SantOS
|
Cu cea mai mare placere.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT !!!!!!!!!!!!!!!! |
Knd vin de la scoala :raving: :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning