![]() |
Re: kadett turbo
Quote:
|
Quote:
|
Cat de superb poate sa arate! Felicitari! :)
|
o adevarata bijuterie....felicitarile mele si sa o stapanesti sanatos.
apropos...farurile astea clare de unde le-ai luat? |
Bravo danny, e o munca acolo! Felicitari si spor la treaba in continuare.
|
Quote:
farurile clare sunt facute...numai ca gemaul farului e facut super ok , dar la montaj s-au intamplat niste lucruri cu oglinda farurilor ...nu stiu s-a deformat trebuie alte faruri noi....cred ca pe aceastea am sa le vand...daca te intereseaza iti las id-ul de mess si vb acolo. : phantomasxxx multumesc ptr. aprecieri , masina dupa parerea mea este 60% gata ....asta e asa sa o iau din service mai repede , mai trebuie lasata un pic de spate (are-60mm) jantele nu stiu daca le las pe astea....daca le las ele sunt cu flanse si mai trebuiesc luate un pic la strung sa intre rotile un pic mai mult sub aripi...interiorul...sunt multe....si din pacate eu nu prea am timp de ea :cry::cry: |
Quote:
multumesc sef....ea e masina despre care iti povesteam la tuning show...si a ta e super n-am mai apucat sa intru pe topicul tau...sper ca te tii de cuvant ( ca imi pari om serios) cu vr6-le ala TURBAT!!! :rolleyes2;);) |
go home pizza boy.......take another route home!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
marfa omule , tot respectul! poate o vedem in actiune la mare;)
|
Vreau si eu geamuri clare :).....la ce bani sunt? Mi se parea mie ceva ciudat la ele...dar nu am bagat de seama :)
|
Quote:
|
Quote:
cu siguranta nu vin cu ea la mare. inca nu merge cum trebuie , dar cu siguranta o sa-o vedem la ceva legale...cand o sa fie apta ptr. asa ceva...:rolleyes2 |
Quote:
ai id-ul meu de mess: phantomasxxx vb acolo. ne intelegem. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning