Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

dany_let 21-04-08 14:03

Re: kadett turbo

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1494972)
Doamne fereste sa ne pupe kadettu'.......exteriorul nu e gata....bandourile barilor "une e?". A durat mult timp pana a fost gata....dar asteptarea a meritat. Cu toate ca sunt adeptul originalitatii masinilor.....asta mica merita toate laudele. Intercooler-ul vine "mascat" de ceva?

bandourile sunt inca la vopsit , or sa vina in culoarea caroseriei , intercooler-ul acum este liber o sa aiba plasa argintie, si eu sunt adeptul originalitatii , dar prelungirile si pragurile mi se par f f finute si interesante...in rest e stock. ;)

dany_let 21-04-08 14:04

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 1494992)
am vazut masina pe strada , fara cuvinte, felicitari!!

cand naiba , doar ce am luat masina de la garaj am fost la directie si dupa aia acasa .....ce ochi ai ???? m-ai pandit??? :))

Sonny 21-04-08 20:09

Cat de superb poate sa arate! Felicitari! :)

ph88bas 22-04-08 10:36

o adevarata bijuterie....felicitarile mele si sa o stapanesti sanatos.
apropos...farurile astea clare de unde le-ai luat?

corraptor_evo 22-04-08 10:42

Bravo danny, e o munca acolo! Felicitari si spor la treaba in continuare.

dany_let 22-04-08 13:37

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 1496477)
o adevarata bijuterie....felicitarile mele si sa o stapanesti sanatos.
apropos...farurile astea clare de unde le-ai luat?

farurile clare sunt facute...numai ca gemaul farului e facut super ok , dar la montaj s-au intamplat niste lucruri cu oglinda farurilor ...nu stiu s-a deformat trebuie alte faruri noi....cred ca pe aceastea am sa le vand...daca te intereseaza iti las id-ul de mess si vb acolo. : phantomasxxx

multumesc ptr. aprecieri , masina dupa parerea mea este 60% gata ....asta e asa sa o iau din service mai repede , mai trebuie lasata un pic de spate (are-60mm) jantele nu stiu daca le las pe astea....daca le las ele sunt cu flanse si mai trebuiesc luate un pic la strung sa intre rotile un pic mai mult sub aripi...interiorul...sunt multe....si din pacate eu nu prea am timp de ea :cry::cry:

dany_let 22-04-08 13:38

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 1496487)
Bravo danny, e o munca acolo! Felicitari si spor la treaba in continuare.

multumesc sef....ea e masina despre care iti povesteam la tuning show...si a ta e super n-am mai apucat sa intru pe topicul tau...sper ca te tii de cuvant ( ca imi pari om serios) cu vr6-le ala TURBAT!!! :rolleyes2;);)

U_TUNING 22-04-08 15:17

go home pizza boy.......take another route home!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))

26WRC 22-04-08 20:49

marfa omule , tot respectul! poate o vedem in actiune la mare;)

bobby_gsi2 22-04-08 21:37

Vreau si eu geamuri clare :).....la ce bani sunt? Mi se parea mie ceva ciudat la ele...dar nu am bagat de seama :)

corraptor_evo 23-04-08 09:05

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1496746)
multumesc sef....ea e masina despre care iti povesteam la tuning show...si a ta e super n-am mai apucat sa intru pe topicul tau...sper ca te tii de cuvant ( ca imi pari om serios) cu vr6-le ala TURBAT!!! :rolleyes2;);)

Incercam, incercam... Ca toata lumea, deh!

dany_let 24-04-08 12:45

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1497500)
marfa omule , tot respectul! poate o vedem in actiune la mare;)

cu siguranta nu vin cu ea la mare. inca nu merge cum trebuie , dar cu siguranta o sa-o vedem la ceva legale...cand o sa fie apta ptr. asa ceva...:rolleyes2

dany_let 24-04-08 12:46

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1497589)
Vreau si eu geamuri clare :).....la ce bani sunt? Mi se parea mie ceva ciudat la ele...dar nu am bagat de seama :)

ai id-ul meu de mess: phantomasxxx vb acolo. ne intelegem.

mrkane 24-04-08 12:48

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1495055)
cand naiba , doar ce am luat masina de la garaj am fost la directie si dupa aia acasa .....ce ochi ai ???? m-ai pandit??? :))

undeva pe mihai bravu in dreptul strazii vatra luminoasa erai si te duceai spre piata iancului ;) eu treceam in sens invers si mi-a sarit in ochi masina si sunetul ei

dany_let 25-04-08 10:10

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 1500415)
undeva pe mihai bravu in dreptul strazii vatra luminoasa erai si te duceai spre piata iancului ;) eu treceam in sens invers si mi-a sarit in ochi masina si sunetul ei

ma duceam la directie, sunetu saracu era tampit rau , ca nu aveam evacuare decat down-pipe-ul...:))) s-a remediat acum ...am tot traseul de inox...

All times are GMT +2. The time now is 11:41.

- Copyright 2026 4Tuning