![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
Wow is super nervos,acu am ajuns acasa si cand am coborat din masina am obs ca am pierdut ornamentul de pe toba :x
Trebe sa cumpar altul.De care sa iau??Care merge mai bine pe masinApropo nu stiu cum sa rezolv cu manerul din spate?Eu am inchidere centralizata si nu vreau sa renunt la ea,dar la clante da.Cum sa rezolv??? Am gasit lambo doors pentru matiz la 2100 ron.nici nu e asa scump. Vrea ca sa fie ceva vopsit pe masina ,nu neaparat acel desen ,dar ceva asemanator,ceva care sa-i de-a un aspect mai sport.:) |
Quote:
...daca e ne intalim in Cta si vb..bafta! |
4 Attachment(s)
Na acuma sunt in problema ......dupa ce termin exteriorul vreau sa vopsesc gentile.
Multumit lui ady9005 am cateva din care sa aleg.Ce credeti care ar arata mai bine???????? |
Bravo colegu vad ca avansezi cu modificarile aduse masinii.....in legatura cu gentle ce sa zic....incearca o alta simulare cu doar cateva din spitele gentilor vopsite in negru
|
Quote:
parerea mea este ca spate a fost facut prost...la finisaj ma refer, nu imi plac lucrurile facute de dragul de a fi facute,(cred ca ti-a fost runine sa ii dai cu bara in cap alui care ti-a luat banii) parerea mea ca trebe refacuta,ptr ca ESTE suie,cas,stramba,inegala,cum vrei sa ii zici....sper sa nu o iei ca pe o ofensa! alta parere, jantele nu o avantajeaza,indiferent daca le vopsesti in negru sau nu,eu zic sa le dai si sa mai pui ceva bani si sa iei ceva mai frumos,modele sunt,bani sa ai!!!multa bafta in continuare! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
a fost candva dar va ramane in sufletul meu mereu aceasta masina)))))))))
|
Ce anume nu iti place in spate mai??Ca nu vine dupa roata si se vad gumele???Mie imi place ,eu am venit cu ideeea:-)
|
7 Attachment(s)
Poze cu noua mea toba :D
|
da arata mult mai bn cu toba sport bv............ ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti cum i-ar sta cu angel eyes???
*poza facuta de ady9005) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Sa stii ca au aratat bine:)
Si atunci ce sa fac? Vreau sa schimb ceva si la faruri ,dar sa nu cheltuiesc milioane:shock: |
Mai cum sa patesc una ca asta???Azi am fost sa-mi fac verificarea la masina si s-au legat astea de jante cum ca in talon scrie 13,iar pe masina am de 13...........
Maine trebuie sa-mi pun cele stoc si sa merg sa imi incerc norocul din nou. Sper sa reusesc:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning