![]() |
Re: Dicutii despre Noul Cod Rutier
:)) tare ... la mine ala imi zice "m-ai lovit" :))) ... nu am rezistat si i-am zis si eu " poate cobor de aici sa vezi ce te lovesc eu" :))
|
Quote:
Legal n-are ce sa-ti faca, nu aveai cum sa-l lovesti TU pe el cu lateralul...doar prin niste metode ciudate (frana de mana etc.) |
Chiar ar fi tare sa intri in derapaj pe o trecere de pietoni aglomerata :) Dar sa-l ai pe unu in dreapta sa te filmeze :D
Si ma oftic ca am o masina naspa...:cry: |
"Last edited by ERY"....:lol: chiar ma gandeam eu: Ma, de ce se plange baiatu' asta peste tot de masina lui? :rolleyes2
On topic un pic: Cateodata mai fac cate-o gluma proasta - cand vad cate-un pieton din asta care in incercarea de a trece strada DUPA ce trec eu, dar inainte de masina din spatele meu (adica printre noi, dar in fuga ca nu e destul timp), mai pun cate-o frana sa se urce pe masina mea (pietonul), dar foarte rar fac chestia asta....si preponderent cand e vorba de .... :oops: dar am zis sa nu fac discriminari rasiale :rolleyes2 |
Quote:
|
cam care ar fi atributiunile politiei rurale?ar avea vreo treaba in cazuri rutiere,neacordari de prioritate sau din astea ?
|
Quote:
|
politia rurala .. la fel ca si cea de sectie .. nu au treaba cu partea care tine de drumurile publice .. ma refer la circualtie .. eu cel putin asa stiu .. nu stiu daca ai observat dar si astia de la comunitara umbla cate doi .. unu stie s ascrie si unu sa citeasca .. glumesc .. unul e de ordine publica .. comunitara .. si celalalt e de rutiera ;) ... doar el are abilitatea de a constata o infractiune legata de codul rutier
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning