Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Dicutii despre Noul Cod Rutier (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/54286-dicutii-noul-cod-rutier.html)

aikman 21-10-07 22:33

Re: Dicutii despre Noul Cod Rutier

:)) tare ... la mine ala imi zice "m-ai lovit" :))) ... nu am rezistat si i-am zis si eu " poate cobor de aici sa vezi ce te lovesc eu" :))

quick_5hifter 22-10-07 00:09

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1159262)
am si eu o intrebare ... eu eram oprit la stop si vine un pieton din viteza si se loveste de mashina mea ... are ce sa-mi faca ??

Da, poate sa te sperie sau, dupa caz, sa-ti indoaie tabla la masina :lol: depinde cu ce viteza vine :lol:
Legal n-are ce sa-ti faca, nu aveai cum sa-l lovesti TU pe el cu lateralul...doar prin niste metode ciudate (frana de mana etc.)

Insanity 22-10-07 18:20

Chiar ar fi tare sa intri in derapaj pe o trecere de pietoni aglomerata :) Dar sa-l ai pe unu in dreapta sa te filmeze :D

Si ma oftic ca am o masina naspa...:cry:

quick_5hifter 22-10-07 19:22

"Last edited by ERY"....:lol: chiar ma gandeam eu: Ma, de ce se plange baiatu' asta peste tot de masina lui? :rolleyes2

On topic un pic: Cateodata mai fac cate-o gluma proasta - cand vad cate-un pieton din asta care in incercarea de a trece strada DUPA ce trec eu, dar inainte de masina din spatele meu (adica printre noi, dar in fuga ca nu e destul timp), mai pun cate-o frana sa se urce pe masina mea (pietonul), dar foarte rar fac chestia asta....si preponderent cand e vorba de .... :oops: dar am zis sa nu fac discriminari rasiale :rolleyes2

aikman 22-10-07 19:43

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1162267)
"Last edited by ERY"....:lol: chiar ma gandeam eu: Ma, de ce se plange baiatu' asta peste tot de masina lui? :rolleyes2

On topic un pic: Cateodata mai fac cate-o gluma proasta - cand vad cate-un pieton din asta care in incercarea de a trece strada DUPA ce trec eu, dar inainte de masina din spatele meu (adica printre noi, dar in fuga ca nu e destul timp), mai pun cate-o frana sa se urce pe masina mea (pietonul), dar foarte rar fac chestia asta....si preponderent cand e vorba de .... :oops: dar am zis sa nu fac discriminari rasiale :rolleyes2

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: deci asa ai dat forma la masina :)))

GABBY_ 23-10-07 00:51

cam care ar fi atributiunile politiei rurale?ar avea vreo treaba in cazuri rutiere,neacordari de prioritate sau din astea ?

ct11lyv 06-11-08 09:55

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1162917)
cam care ar fi atributiunile politiei rurale?ar avea vreo treaba in cazuri rutiere,neacordari de prioritate sau din astea ?

nu cred ca are..doar sa nu aiba un agent de la circulatie cu ei ..

Psycho 06-11-08 19:17

politia rurala .. la fel ca si cea de sectie .. nu au treaba cu partea care tine de drumurile publice .. ma refer la circualtie .. eu cel putin asa stiu .. nu stiu daca ai observat dar si astia de la comunitara umbla cate doi .. unu stie s ascrie si unu sa citeasca .. glumesc .. unul e de ordine publica .. comunitara .. si celalalt e de rutiera ;) ... doar el are abilitatea de a constata o infractiune legata de codul rutier

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning