![]() |
ema, astia cu numere de italia sunt o specie aparte, de fapt o subspecie, \"taranul de oras cu accent de albano si miros al cavitatii bucale de canal\" asta e descrierea lor, vajnici soferi cu pantofi de lac si camasa de manelisti, sa se asorteze cu cararea pe-o parte, cum au vazut ei ca-i frumos cand au plecat ei de la ei din sat
|
lasa ca fost mea prietena era dezastru la consdus la o sapt dupa ce si-a luat permisul a parcat masina intr-un copac si cind am zis ca a parcat chiar asta a si facut ea vroia sa parcheze dar am mai avut o prietna care conducea super calumea asa caaaaaaaaaaaaaaaaa depinde si de ce culoare au la par prima era blonda si machidoanca a doau era bruneta
|
nu am nik cu blondele, dar viata confirma de fiecare data :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai la ce ai zis u acolo aleks......pai ai descris un cataclism
|
Re:
Quote:
|
as
Nu stiu cum sa va spun dar de gand mi-a suspendat garcea permisu cu masinutza mea circula sor-mea, sper ca voi avea cu ce merge dupa 90 de zile de pietonaj
|
Re: as
Quote:
|
vezi daca folosesti alcool la volan asa patesti :drunk:
|
4 Attachment(s)
Pe scurt, este vorba de o tipa care a condus o masina pe autostrada, in Ungaria, doar in viteza 1!
Credea ca are schimbator automat de viteze! Rezultatul...in poze ! |
=))
no comment :P o chestie tare cu femei .. Se īntālnesc doua foste colege de liceu: - Buna! Ce faci? Nu te-am mai vazut de mult . . . . - Buna! Ce sa fac . . . ma duc sa spal Mertanu' apoi merg sa manānc la Marriot! Tu? - Si eu tot curva :lol: |
vai de mine, deci asta e penalitatea absoluta in materie de condus. da a mers ceva tipa, nu gluma.. doh :weirdface
|
Total OFFTOPIC: am vazut deja pe multe topicuri folosirea aberanta a cuvantului PENAL si a derivatilor lui. A nu se confunda PENAL cu PENIBIL... Cuvantul Penal se refere la legi, nu la masini, nu la femei, nu la ciocolata.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning