![]() |
1 Attachment(s)
Quote:
|
mai e una din cta cu un m3 albastru nou arata bestial si masina si ea dar cum sa te bagi in seama cu femeia cind are ditamai maimuta linga ea un adevarat dulap cu 4 usi si crede-ma ca nu mai vreau sa imi mai iau o halba in cap :roll:
|
Frumoasa masina..
Cata ce zici de BmW de mai sus ...te tragi cu el pt fata??:D:D P.S:oricum eu pariez pe tine :) |
:lol: :lol: :lol: frumusel bmw.. :lol: si inca cum mas trage cu bmw.. :twisted: :twisted: :lol: poate o fi vreun ursulet cu 500 cp :?
|
imi vine sa turbezzzzzzzzzzzzz de ciudaaaaaa chiar nimeni nu o cunoaste pe domnisoara asta din poza :evil: :boxing: :bunch: :burn: :cry2:
|
las-o meeeeeeeeeeei ca e nashpa
|
:twisted: :twisted: nuuuuuuuuuuuuuu, ce pot sa fac daca mie imi place...sa ma impusc ar fi o varianta.. :2gun: :chainsaw: :chainsaw: :bat: :evil:
|
da.... asa fac eu cand vad cate o piesa de oltcit pe strazi...GRRRRR.. :chainsaw: :eyebrow: :yikes: :bat:
hai cataline acuma pe bune...cate n-am vazut si eu si mi s-a urcat sangele in creieri .... mai mult iti faci rau..iesi cu prietena in parc, ia aer curat sau da o tura cu masina poate iti trece... :cry: |
Sau poate fa cunostinta cu ea cand vii si cine stie:
1. Ori iti dai seama ca nu e de fapt ce credeai ca e 2. Ori mult noroc si o viata placuta!!! :lol: :lol: :lol: Adika macar in cazul asta no sa ai regrete ca nai facut nimik!!! |
Buna baieti...ma bucuram mult de topicul asta..credeam ca e pt noi, fetele, care mai participam la curse...sau la aruncatul cu privirea.
Oricum surpriza a fost mare sa vad ca m-am inselat..destul de rau... :? Mult succes inainte...si...Cata...am nr de tel al fetei...nu te mai intereseaza, nu??? :lol: |
woow....cata te-ai scos:PP succes
|
...Cata tu vezi ce scrie Cosmina acolo..\"..am nr de tel al fetei....\"
..sper sa nu fie tzeapa!! :peace: Ai vazu k s-a gasit cineva sa te ajute ... :dance: :bunch: :chick: |
nu, te rog, abia incerc sa ii abat mintea in alta parte... pai de la distantza aia innebuneste omu pana vine aici... mai bine se obisnuia cu ideea ca nu da de ea
ideea ta e minunata, in seara asta facem forum special pentru voi, fetele, care participatzi sau va uitatzi la curse, si care ne iubitzi :flower: |
Buna idee...imi pare bine k au aparut si fete printre noi :)
Bine ai Venit Cosmina !! :bunch: :flower: |
Baieti...cine a zis ca-i si dau nr de tel??? :D
Mai vedem..... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning