Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Cafeaua, pentru bautori şi colecţionari (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/54086-cafeaua-bautori-colectionari.html)

DTH 09-11-08 04:38

Re: Unde lucrati si ce fel de cafea beti

-Organizator evenimente ;
-Administrator pensiuni turistice ;
S.C.CLAUDIA DESIGN ART S.R.L & EVRIKA GROUP
-imobiliare;
-consultanta,proiectare si executie;
-autorizatii de construire,avize,expertize tehnice;

mai multe detalii pe pm :)

Nu sunt adepta cafelei , prefer cioco-calda ,cappucino , red bull :>

aleks 09-11-08 11:45

trecand peste faptul ca nu ai raspuns la topic decat pentru a-ti face reclama cred ca ar fi bine sa raspunzi totusi la intrebarea topicului, aca tot ai tinut sa ne explici cat de multe oportunitati ne poti oferi. deci, completeaza si partea cu cafeaua te rog

bodyspeed 09-11-08 11:50

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1852660)
trecand peste faptul ca nu ai raspuns la topic decat pentru a-ti face reclama cred ca ar fi bine sa raspunzi totusi la intrebarea topicului, aca tot ai tinut sa ne explici cat de multe oportunitati ne poti oferi. deci, completeaza si partea cu cafeaua te rog

poate acolo bea cafeaua moca (asa se cheama cafeaua nu fac alte iluzii)
mai multe detalii pe pm.. in legatura cu cafeaua moca :rolleyes2 cred ca
Sa nu fiu total offtopic. mai nou beau cafeau pe unde apuc ..ca de cateva zile sunt liber pro 8) adica stau acasa si iau bani ..4the moment , si imi permit sa beau si o cafea in 4 culori si in 5 ;).. ca o beau in cartier la Cleo .. (craioveni stiu unde e :-P) sau la irinis ..sau la mec.. sau la Versus..sau mai stiu eu unde :D

Trixi 09-11-08 12:01

hehe,mare sef ai ajuns!doamne da,sa tina cit mai mult...;)
eu beau cafea in cantitati industriale..preferabil segafredo..dar cind sunt pe drumuri,orice...chiar si intravenos.
sunt sofer,platita sa aduc masini in tara,deseori se intimpla sa fiu pe drum 48 de ore in continuu...red bull nu bag,si nici nu fumez.

Ingerasul99 09-11-08 21:30

lucrez la o firma micuta de internet din oras,momentant in extindere , adept COLA.

Gabi 09-11-08 22:00

De lucrat, lucrez la mine la servici, iar cafea nu beau, prefer ness-ul. Zi de zi am aceeaşi problemă: nu pot să-l frec singur ! :lol:

NONE 09-11-08 22:03

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1853916)
Zi de zi am aceeaşi problemă: nu pot să-l frec singur ! :lol:

hahahahaha...asta a fost tare :lol::lol::lol:
cheam-o pe colega de servici sa te ajute :-)

Gabi 09-11-08 22:14

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 1853922)
hahahahaha...asta a fost tare :lol::lol::lol:
cheam-o pe colega de servici sa te ajute :-)

Aş chema-o, dacă aş avea :lol: Aş chema-o pe colega de la firma vecină, dar e măritată şi cică nu e interesată ea de chestii de genul ăsta :x

NONE 09-11-08 22:16

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1853946)
Aş chema-o, dacă aş avea :lol: Aş chema-o pe colega de la firma vecină, dar e măritată şi cică nu e interesată ea de chestii de genul ăsta :x

asa zic toate mai Gabi :lol::lol:
si cand esti pe treaba nu mai vrea sa se opreasca :lol::lol:

aleks 09-11-08 22:19

e problema noastra a multora ca gabi nu-l poate frecasingur, zilnic venim cu solutii si inca nu l-a multumit niciuna (din solutii, desigur), insa e perseverent, il freaca in continuare si se plange in continuare...

NONE 09-11-08 22:21

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1853950)
e problema noastra a multora ca gabi nu-l poate frecasingur, zilnic venim cu solutii si inca nu l-a multumit niciuna (din solutii, desigur), insa e perseverent, il freaca in continuare si se plange in continuare...

aleks mi-a dat o idee...lasa-te Gabi de frecat :lol::lol:
bea o cafea si gata :D
pe aia nu trebuie sa o freci [cafeaua , desigur]

Gabi 09-11-08 22:21

aleks, depravatule, de ce dai informaţii intime ? :cry: Dimineaţă tre' să facem neapărat conferinţă. Am găsit o nouă metodă ! :D

fasso 09-11-08 22:33

lucrez ca agent de vanzari\instalari la o firma provider de internet , cafeaua si tigarile bineinteles ca isi fac zi de zi rostul in viata mea... Elita rosie( mai nou Doncafe) si Camel Galben...

PUIU 82 12-11-08 00:52

Lucrez la Cargus si sunt sofer prin minunatul Bucuresti.
Beau ness acasa si posirca din tonomatele de la servici.
Bafta!

Most_Wanted 12-11-08 01:09

Selgros Cash&Cary Constanta ....si beam destula cafea ...(cafea cu lapte) luam pauza de tigare ..si bagam si cafea la fiecare pauza ...acum ca m-am lasat de fumat de vreo saptamana ....nu prea mai merg asa la pauze dese ...si cafea mai putina...oricum nu cred ca o sa rausesc sa ma las de tot de fumat .si o sa revin la cefele multe..da incerc (am fost putin off ,scuze)

All times are GMT +2. The time now is 10:48.

- Copyright 2026 4Tuning