![]() |
Re: E46 - 318i
2 Attachment(s)
cosmin cu mine vorbeai?nai mai avzut replici de M? sunt replici cam 70% din toate de pe net.uitate la prima poza...
vezi? janta spate e lafel cu cea de fatza NU are buza aia.. si a doua poza...janta spate are o buza mica si jnata fatza nu o are..nu prea se vede ...daca nu sti nu prea ai cum sa ti dai seama.. |
Salut chiar ai dreptate, nu am stiut pana acum, da intradevar dau mai bine repliciile.
|
1 Attachment(s)
Sal!..aseara mi-au sosit noile jante, m-am gandit ca cele de m3 sunt cam obisnuite si m-am orientat catre ceva putin mai deosebit.
Threeface Tuning Hollywood se numesc, sunt pe 18....mie imi plac foarte mult |
sooper tare masina,ai inceput bine cu modifikarile,laso cat mai simpla nu o incarca cu tot felul de pprostii
|
asteptam sa le vedem pe masina, k acolo iti dai cel mai bine seama dak alegerea a fost corecta :D
|
modelul asta de jante dau cel mai bine pe e46 :D
|
1 Attachment(s)
Multumesc pt sfaturi si pareri :)
Scuze de calitatea pozei! Nu stiu ce sa fac, sa le montez acum sau sa mai astept?!?! Oricum sunt in cautare de cauciucuri |
foarte frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos :)
ar merge sa vopsesti centrul la jenti negru :) sau ceva asa.......... lol https://i52.photobucket.com/albums/g1...uff/img328.jpg https://i52.photobucket.com/albums/g1...uff/img330.jpg |
Sunt foarte frumoase jantele le-am vazut pe viu:D:>:>Sunt identice cu ale lui DjBeBe:D:?sau mi se pare mie?
Abia astept sa le pui pe masina.Ar fi o idee sa le dai o culoare:D:>;):P |
aproape identice :Dnu le pune pana nu iti iei gume ;)
|
Frumoase jantele ,pe spate parca sunt mai late (9-- 9.5) decat pe fata nu?
P.S Cat au costat ? Sa le folosesti sanatos fara gropi !!! |
multumesc :):):)
jantele au costat 800 euro |
Astazi dupa cateva ore de munca...am reusit sa termin de vopsit "narile" masinii,maine o sa montez si eleronul M (sper sa ajunga asa cum mi s-a promis).Poze tomorrow :)
|
Ooo :P Eleron dala` frumos;)):P m3 style;)):P Abia astept sa`l vad;)bafta
|
8 Attachment(s)
Cateva poze facute pe fuga cu telefonul.Nu am montat inca eleronul
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning