Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Seat tuning (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning.html)
-   -   Tuning Noul Seat Leon 2 (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning/54025-tuning-noul-seat-leon-2-a.html)

TRX 24-10-08 23:51

Re: Tuning Noul Seat Leon 2

Try a Pioneer AVH-P4000DVD :) Da bine, si calitatea nu lasa de dorit

Mihai B. 25-10-08 00:05

Nu contest dar Alpine e Mercedesu-l aparatelor audio . :))) in fine pt mine Alpine e top . Nu zic nimik rau de altele . Merci de sfat .

Mihai B. 02-10-12 02:24

2 Attachment(s)
In cele din urma la un an dupa modificarile facute masina a fost distrusa intr-un accident.

Mihai B. 02-10-12 02:28

3 Attachment(s)
Dupa mai 5 ani de asteptare am reusit sa achizitionez o alta leoaica

Mihai B. 02-10-12 02:31

10 Attachment(s)
Din Iulie 2012 am inceput modificarile, prima data partea mecanica.
Arcuri H&R
Evacuarea turbo-back custom made 76mm
Cold air intake EVOMS
Pompa de benzina APR Racing
Intercooler AudiS3
Buji NGK
Resoftare APR

alyon 04-10-12 19:45

Frumos..Lasa-mi si mie un id sa vb ceva,salut

CJ-55-WRC 05-10-12 16:36

salut!
felicitari Mihai pentru pasiunea de care dai dovada si pentru ambitia de a incepe un nou proiect de o asemenea amploare dupa ce ai trecut prin atatea necazuri.
cand ai asa timp pune mai multe poze cu evolutia masinii si cat mai multe detalii.

Mihai B. 06-10-12 11:32

CJ-55-WRC Multumesc de aprecieri !
E adevarat ca am avut mult ghinion cu celalalt Leon, dar ce ma bucura ca dupa toti acesti ani tot Leon mi-am dorit.

Am inceput lucrarile la masina in Iulie 2012 si voi termina in Mai 2013. Am terminat partea mecanica pana acum si lucrarile in fibra de sticla pentru remodelarea masinii.
Acum masina este la finisare pentru vopsire si in Decembrie va fi vopsita si din Ianuarie incep lucrarile la electronica si reconstructia interiorului si montarea liniei audio.

Mihai B. 06-10-12 11:40

5 Attachment(s)
Pozele facute dupa ce am terminat cu partea mecanica inainte de lucrarile de fibra

Mihai B. 14-10-12 14:28

9 Attachment(s)
Poze din timpul lucrarilor in fibra si rezultatele dynotest

Mihai B. 14-10-12 14:41

12 Attachment(s)
Vopsirea jantelor Tomason 19"

Mihai B. 14-10-12 14:47

6 Attachment(s)
Montajul plasei in grilele frontale si scutul de protectie.

CJ-55-WRC 14-10-12 20:59

Atata munca si pasiune trebuie protejata intr-un fel iar prin acest scut acest scop poate fi realizat:lol:
Mult succes in continuare, esti un exemplu demn de urmat.
Ah, si inca o data nu te zgarci la poze

Mihai B. 14-10-12 21:23

E ... fac si eu ce pot nu sunt un exemplu pentru nimeni :oops:
Da o sa mai fac poze cand reusesc :)

Mihai B. 19-03-13 15:56

12 Attachment(s)
In cele din urma am reusit sa termin si etapa de vopsire.
Dupa multe saptamani de finisare si pregatire am inceput si procesul de vopsire. Sa dat o baza neagra si apoi un fond argintiu. In prima faza am vrut sa incep cu un gri inchis ca si fond, dar apoi am decis ca pentru a iesi in evidenta mai mult efectul vopselei e mai bine un fond deschis.
Totusi aceasta decizie a avut urmari din cauza ca, concentratul brandywine nu a mai reusit sa inchida culoarea pana la nuanta dorita, asa ca dupa vreo 12 straturi de vopsea sa oprit procestul de vopsire si am comandat din nou concentrat.
Din pacate de anul acesta House of kolors a majorat preturile asa ca am cumparat mai scump ca si prima data si am asteptat 3 saptamani dupa ele sa ajunga din state. Apoi sa reluat vopsitul pana sa ajuns la nuanta dorita.
Acum numai ce a iesit masina din cabina si i sa facut cateva poze la soare, pe inorat si seara.
O sa mai revin cu poze.

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning