![]() |
Re:
Quote:
|
spun ca este gata dar pretul biletului inca nu afiseaza , probabil ca inca se mai gandesc '' oare cat sa punem ? ... 50 sau 100 ? aceasta este intrebarea , sa zica frate odata bey vere e 100 sau cat costa
|
De ce ROMAERO BANEASA?
Pentru ca ideile tale pot “prinde aripi” acolo unde pana acum numai avioanele puteau decola. replica aceasta ma dat pe spate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De ce 3 – 5 iunie 2005? Pentru ca este cea mai potrivita perioada a unui show de gen – cu siguranta NU NINGE! :lol: :lol: :lol: :lol: |
loooool bine zis sil4tuning...auzitzi dar informatzi de genu cat costa biletu vom afla mai devreme sau va trebui sa ajungem acolo si sa vedem cat costa biletul??? :P
|
Informatii sigure:
Biletul va costa 100.000 LEI, 10 lei grei Standurile sunt de pe acum ocupate in proportie de 90% de expozanti din domeniul auto si conexe. Daca doresc, cluburile vor avea la dispozitie un spatiu pt prezentare. Sunt in curs de a se pune la punct mai multe concursuri, atat de tuning cat si de \"actiune\", atat in interior, unde exista o suprafata totala de 2500 m2, cat si in exterior, unde se preconizeaza un tarc, pt demonstratii, cat si o scena de spectacol. Nu sunt inca definitivate toate amanuntele, si am convenit cu organizatorii sa nu anuntam inca lista, dupa cum nu am facut-o nici pana acum, decat in momentul in care lucrurile vor fi dincolo de orice indoiala. |
multzumimi mult gratzian esti un scumpic 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Gratzian am si eu o intrebare la concursul de karting iti trebuie kartul tau ?! sau ... se poate inscrie o echipa? Si daca e taxa de participare!
|
si cum facem?tre sa ne luam 3 bilete in fiecare zi sau unu si bun?.......ca sa stiu si yo cum fak :D
|
hai ca pui si tu niste intrebari stupide : pai bineinteles ca in fiecare zi de vei vrea sa te duci si sa intri vei plati alt bilet ca la oricare eveniment care se desfasoara pe mai multe zile , doar nu e concert un bilet o singura intrare voi chiar nu va ganditi astia cu intrebari stupide
|
inca nu s-a primit nici o informatie oficiala
|
deci sa intzeleg ca deja eun semn de intrebare...la ce a zis Gratzian...totushi eu vreau sa ajung la acest event dar sa vedem daca se va tzine ca la oradea nu am mai reushit sa ajung...bafta mea :( asta e oricum bafta si sper sa se tzina acest event...
Si inca ceva dimineatza am vazut un post pe acest forum cu detalii mai clare despre eveniment adica un calendar in ziua cutare se vor desemna cashtigatori la cutare nominalizare poate eram eu prea de dimineatza si am avut vedenii :shock: :shock: :shock: :shock: |
Re:
...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |