![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
Frumoasa masina.. Sa o stapanesti sanatos!!
Parerea mea sa nu faci pleoapele negre ca va arata urat.. foarte urat.. :D Grila arata foarte tare si nu am am mai vazut pe nici o octavia modelul asta.. |
Hmm, arata intradevar interesant cu grila neagra.
Totusi prefer Milotecul ... |
multzam andrey...
bebeko pai de la Milotec este...poate te referi la alt model insa parerea mea ca varianta asta e mai finuta... |
Ma refeream la Milotec cea cu grila gen facure de miere :D
Oricum arata bine grila neagra pe masina rosie. |
Da, chiar e frumoasa masina.
|
Pe cat ai jentile...? Imi plac foarte mult.
|
Quote:
|
cat te`a ajuns masina?ce pret?ma intereseaza si pe mine sa achizitionezx una.. si sunt curios cat ajunge cu pachetul sport cu tot si ce are in plus pachetul sport?
|
Daca vrei o masina cu adevarat sport ( si nu doar kit-ul sport ), iti recomand sa alegi motorul 1.8T, 150 CP. Nu ai sa regreti :D
|
Quote:
intr-adevar 1.8 turbo de 150 cp nu se compara ca performante insa eu sunt adeptul diesel-ului ;) |
Dc asa mult?? E cam mult. Eu am dat pe a mea(o2-elegance) 19mii.:oops:
|
foarte frumoasa masinuta, si eu visez la una, da mai am nevoie de 3 luni vechime ca sa pot face credit pt ea :D numa o sa fie cu 1.8T .
|
wow ce bine arata!!!!
super! o prinde la fix upgrade-ul sfat: inceraca sa ii vopsesti si bandourile in culoarea caroseriei |
Nu mai pot cu plafoane, capote si portbagaje vopsite in negru ... deci nu mai pot ... Recunosti masina mai rpd in parcare la mall? Care e faza ???????
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning