![]() |
Re: Decodat CD player Ford
Salut,
Am un focus din 2001. A fost in service si mi-au blocat cd player-ul pentru ca au scos bateria :((. Cd player-ul este 6000 cu seria: M373917. Ma poate ajuta cineva cu codul pentru deblocare. Multumesc anticipat! |
4487-este codul cd tau.
|
Salut,am aceeasi problema ca alex410040...cd-player 6000,codul este M551451.Va rog,am nevoie de cod urgent,pana in seara asta pt ca maine merg cu masina in targ si as vrea sa fie rezolvata problema.Multumesc mult,dau o bere:!:
|
Quote:
|
Quote:
Da,s-a rezolvat! |
Am si eu un focus din 2008 cu cd player 6000 cd si am reusit sa il blochez, adica am bagat codul de cate ori mi l a cerut.:rolleyes2 Ma poate ajuta si pe mine cineva sau sa ma indrume undeva?
|
ca mai toti de mai sus, am schimbat bateria ca aveam probleme dimineata si surpriza.. cere codul.
serialul este V210309 sper sa ma ajuti si pe mine. mersi |
Quote:
|
ok. mersi mult.
cam pe la ce ora ajungi acasa? nu de alta, dar tre sa plec sa tai porcul la tara si am ceva de mers in liniste :P |
Quote:
|
pai asta-i schepsisu'.. daca era cu M o rezolvam demult, ca sunt programelele pe net :P
mersi oricum |
AM trimis mesaj privat cu detaliile pentru aflarea codului.
Asadar...pt cei ce au nevoie de cod la radio care au seria incepand cu litera " V " ... dati-mi un PM... O zi placuta ! |
Cod Cd-player Ford Mondeo
Salut,
Ma puteti ajuta cu cod deblocare pt cd-player s/n: m037111 Multumesc !! |
Re: Cod Cd-player Ford Mondeo
codul unitatii este 1584
|
cod radio ford 1500 rds
ma poate ajuta cineva cu un cod pentru ford 1500 rds seria v036849?multumesc mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning