![]() |
Re: Honda Civic 1,5 16v
7 Attachment(s)
Poze cu turbina.
|
pistoane , furtune , racordaje , intercooler .............?
|
te-ai gandit cum decompresezi motorul?
ai pistoane pt turbo ca altfel nu poti sa bagi presiune prea mare? |
...galerie,turbo-timer, boost controler in completarea celorlalti.
Nu stiu de ce ai sarit pe ruta asta. Dar poate e usor pe tine. Asteptam cu interes savedem ce iasa :-) |
Asta sa fie cea mai mare problema interculerul ,furtune racoarde ,bost controler nu e deloc greu traba asta o am in cap de mult sa fac civicul cu turbo si sincer nu vreau si nici nu pretind vreun monstru din treaba asta doar cit sa ma simt eu bine si costurile nu sint asa mari de acea am ales varianta TURBO si cum am mai spus cred ca un 0,6 e de ajuns de inceput pe parcurs mai vedem .
|
poze cu turbina si reclama la kent lung;)
|
8 Attachment(s)
Prima zi de lucru la TURBO si am inceput bine dar mai e de lucru am vrut eu sa cred ca e usor dar nici chiar asa :D
|
sa vezi ce misto o sa-ti zboare pistoanele daca nu le schimbi...si app...puteai sa intrebi daca e usor ca te lamureau baietzii,nu trebuia sa demontezi juma' de masina;)oricum...good job;)
|
las nu te mai plinge atita ca nui chiar asa greu razbim noi pina la urma ;)
|
Ce rau mai esti mane cum dracu sa zboare pistoanele ,cum am mai spus si mai sus nu fac o masina de DRAG sa bag presiune 1,5 bar am sa ma multumesc si cu un 0,5 -0,6 bari atit cit sa ma bat cu un vetech de 160 cp de care ma tin putin linga el si asa cum era aspirat ,cit despre traba cu BAETI care sti tu vreunu care sia pus turbo pe civic in RO si eu nu stiu ce sa imi zica ce au citit ei pe net numa asta stiu sa faca majoritatea citesc ceva pe net si sint cunoscatori in tot ei stiu tot frate dar nu au facut nimic in viata lor doar la service cu manopera si bani multi .
|
Aia e galeria standard sau e facuta pt turbo.
Nu arata rau dar mai ai un pic de lucru :) EDIT: ai postat inaintea mea. Poate multi dintre noi care ti-am dat sfaturi aici am vazut mai multe civicuri(Honde) turbo decat tine. Si poate unii chiar au lucrat la asa ceva. Si poate am ncercat sa te ajutam. Dar vad ca sti ce faci si esti pe drumul cel bun. Spor la treaba |
Quote:
|
Ok nu ma supar nu am dce eu imi vad de treaba mea eu doar spuneam ca de sfaturi din astea sunt satul ,concret nimeni nu spune nimic de treaba cu pistoane forjate decomprimate , regulator presiune ,volanta usurata ,serpisori de turbo ,aprindere de turbo ,blofvalve extern de toate astea stiu si eu ori nu pot sa fac asta la asa motor mic nu se merita las pune in cap mult mai repede pentru ca as folosii mult mai multa presiune si ar crapa mult mai repede ori eu nu vreau asa multa putere doar daca as avea un motor mult mai mare ,daca as folosii masina strict pentru legale .
Asa ca e bine sa fie putin mai sprinten si neconpromis si e si frumos sa io dai la un b16 1 nu ? ASTEPT ORICUM SFATURI CU PLACERE SI SCHITE CU MONTAJE DIN RO CU MARE PLACERE NU STRICA NICIODATA :???: |
deci imi dai idei cu turbo asta;)m-ar cam bate gandu insa eu am multe chestii de facut inainte....prioritati!turbo ar cam fi pe ultimul loc si "maybe"!macar a ta e bine "inchegata" masina si n-ai probleme la caroserie....de aceea iti permiti sa faci inovatii!a mea insa la caroserie e terminata....
|
M-da aici ai dreptate eu chiar nu aveam ce sa mai fac la masina sa cistig ceva cp si in rest masina e inrt-o stare super buna nu am schimbat la ea se cind am aduso decit filtru ,uleiul si placutele de frina in rest doar am lucrato putin suspensia , evacuarea totala admisie putin si multe multe cauciucuri in legatura cu turbo in ro pe CIVIC DEZAMAGIRE totala FANETE din cite am citit eu abia sia terminat traba cu MOTORUL care are o poveste de te uimeste baiatul asta cu TURBO doar planu a ramas ce sa mai zic asa sint multi care ar vrea sa puna dar mai greu ca nu se baga prea multi MECANICI in treba asta uni din ei abia se baga sa lucreze un cv aspirat dar cind vine vorba de tubina mai greu .Vroiam sa zic ca nu e singurul turbo la care am lucrat dar e singurul de JAPAN insa principiul e cam acelasi .
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning