![]() |
Re: ii dau FOC
Hahahaha ba masina aia e ghinion curat jur vinde-o dracu si iati ceva mai bun !
|
s`o trazneasca dumnezo.
nu pot s`o vand macar de as stii ca 2 saptamani nu ar bate nimic. incepand de azi 2 saptamani merge brici as tine`o numai in parcare pana vine omu sa o vada si sa o cumpere si sa i se strice la el. incep sa regret ca am tinut`o. dupa accident trebuia s`o arunc nu sa o repar :( |
aaaa asta o post lovita ! pai de ce nu zici asa gogule no fa bine si du-o la o inspectie amanuntita ca ceva nu-i facut bine la ia
|
la ce sa fac inspectia amanuntita?
am precizat ca am schimbat totde pe ea, mai putin motorul si caroseria. |
iti tremura etrierul.asa am patit la un opel corsa si mi-au zis ca suportul sau se slabeste din cauza gropilor si nu prea mai ai ce-i face.daca etrierul are ceva joc ,iti garantez ca ala suna a clopotei
|
e posibil sa fie si etrierul
|
uite la asta nu m`am gandit ca ar putea sa fie
da ciudat ii ca zgomotul se aude de sub bord de undeva adica de acolo am eu impresia ca vine. voi verifica etrierul |
eu te-as verifica la cap pe tine mai DACIA-wrc sa bagi atatia bani timp si nervi intr-o coreeana facuta la romania (cea mai proasta combinatie din industria auto mondiala) scapa-te de ia cat poti de repede
|
poi dupa ce am bagat in ea mai mult decat i`au pe ea....
eu as tine`o :P si daca o vand ce`mi pot cumpara altceva? ii din 96 cu 3000-4000 euro ce masina mai noua de 96 pot sa`mi cumapar? nimic :P deci o pastrez :P |
si asta e un argument ! atunci baga mare sa vezi de unde vine zgomotu
|
te`am ascultat am bagat`o la vanzare.
o dau la un pret de nimic numa sa o dau.trecem la leganza 2.0l cdx 136 cai |
Au ai inebunit ti musai sa ai masina in care sa-ti bagi bani ia ceva japonez mai omule bun si o honda civic din 98 e de 10 ori mai buna ca leganta aia
|
gaseste`mi tu o japoneza dupa mai 97, sa fie pana in 4500 euro si eu o cumpar.
|
pacat ca nu esti din buc , te chemam la service sa ne uitam si daca era ceva rupt sudam pe loc... fa-o si vinde-o....
|
nu`i rupt asta`i culmea. ca m`am uitat si eu, dar am suspectat lonjeronul undeva unde nu se vede.
am verificat ieri etrierul nimic, suruburile sunt stranse calumea. daca prind combinatia care o vreau eu lcu lenganza ii brici, daca nu urmeaza o ALTA MASINA NOU NOUTA. nu`mi mai cumpar sh`uri veci si o fac si o vand, dar problema ii ca nu stiu ce sa`i fac :P nu stiu de unde bate, ma duc sa desfac bordul |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning