Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - ...in progress... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/53018-e30-progress.html)

MARI_NSL 31-10-07 19:32

Re: Am si eu un e30.

Quote:

Originally Posted by tytus (Post 1177312)
Pai de care mercedes batrane sa fac si eu,sau da-mi asa o ideie ce bara a-si putea pune in prelungirea barii din spate sa se vada mai plin,de dacie berlina de '98 de spate ar merge bara?adika sa o mai scurtez un pic cea de dacie berlina ,ar merge sub bara din spate a bmwului?dupa tine asa ce spui?

daca te gandesti sa pui bara de dacie pe BMW . :lol: inseamna ca anii aia care sunt scrisi la profil sunt la misto :lol:

tytus 31-10-07 19:45

Mai omule nu mai trage concluzii gresite,ziceam de o bara de dacie de spate modificata nu pusa asa cu totul,adika bara de dacie aranjata ca sa nu se cunoasca ca e de dacie,sa o pun sub bara originala,gata cum ai auzit de dacie cum ai sarit ca ars,tu crezi ca mie imi place sau sunt adeptul chiciurilor pe masina?te inseli amarnic!

sineta 31-10-07 20:09

pune te rog poze cu masina aia te rog pa:lol:

tytus 31-10-07 20:45

Batrane asta e partea cu esteticul care o sa o rezolv,aicea nu e greu,dar ia spune-mi..eu la masina mea am suspensie sport,rotile din spate stau cracanate rau de tot,de la ce sta asa,cum pot remedia aceasta problema,ca rotile sa stea perpendicular pe asfalt uniform,urmaresc din cand in cand emisiunea aceia wheeler dealers pe discovery,cei care reconditioneaza masini vechi si le vand,si la un peugeot gti coupe din 86 cand la luat avea suspensie sport si rotile stateau cele pe spate ''cracanate'' si mecanicul ia schimbat barile de torsiune si dupa aceia masina statea mai ridicata si rotile stateau drepte pe asfalt,e la mine se poate remedia aceasta problema?daca poti sa imi raspunzi a-si fi multumit,recunosc sunt un ''dusman'' al suspensiei sport,o urasc si a-si vrea sa remediez macar cu pozitia rotilor din spate,salut.

MarcCorneliu 01-11-07 14:40

Quote:

Originally Posted by tytus (Post 1177312)
Pai de care mercedes batrane sa fac si eu,sau da-mi asa o ideie ce bara a-si putea pune in prelungirea barii din spate sa se vada mai plin,de dacie berlina de '98 de spate ar merge bara?adika sa o mai scurtez un pic cea de dacie berlina ,ar merge sub bara din spate a bmwului?dupa tine asa ce spui?

Nu stiu ce mercedes, ca am primit`o :D In ceea ce priveste Bara de dacie, nici nu stiu cum arata :-< :)

MarcCorneliu 01-11-07 14:42

Quote:

Originally Posted by tytus (Post 1177537)
Batrane asta e partea cu esteticul care o sa o rezolv,aicea nu e greu,dar ia spune-mi..eu la masina mea am suspensie sport,rotile din spate stau cracanate rau de tot,de la ce sta asa,cum pot remedia aceasta problema,ca rotile sa stea perpendicular pe asfalt uniform,urmaresc din cand in cand emisiunea aceia wheeler dealers pe discovery,cei care reconditioneaza masini vechi si le vand,si la un peugeot gti coupe din 86 cand la luat avea suspensie sport si rotile stateau cele pe spate ''cracanate'' si mecanicul ia schimbat barile de torsiune si dupa aceia masina statea mai ridicata si rotile stateau drepte pe asfalt,e la mine se poate remedia aceasta problema?daca poti sa imi raspunzi a-si fi multumit,recunosc sunt un ''dusman'' al suspensiei sport,o urasc si a-si vrea sa remediez macar cu pozitia rotilor din spate,salut.

Uitate si la oalele alea de la telescoape, nu stiu la voi cum se zice la alea, la noi se zice oale, poate is coapte si de aia sta asa...in general pe fata se intampla asa ceva.

MarcCorneliu 05-11-07 16:56

3 Attachment(s)
Si motoru abia asteapta sa intre in masina, tot mai aproape de ea. Cam murdar la inceput. :D

sineta 05-11-07 20:32

sa vedem la anu cum trage :D si pe ce serie o fost 3 sau 5 motorul :peace:

MarcCorneliu 06-11-07 12:27

Am 2 motoare. asta e de pe pisica. da am unu de pe seria 5 cu vanos. Ce avantaje are vanos`u? care sa`l pun?

sineta 11-11-07 17:07

punel ala fara vanus cas mai bune :-) si nu pui niste poze cu motoru lui ala cu bmw si vezi ce modificari mai are cas curios ce are sub capota mersi si bafta cu masina ta sa pui poze cind pui motorul :peace:

MarcCorneliu 14-12-07 17:01

Re: E30 - ...in progress...

3 Attachment(s)
Am pus si eu angel eyes...ca tot omu :D

sineta 14-12-07 21:37

bravo bravo :D

VaLeX 15-12-07 01:32

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1246413)
Am pus si eu angel eyes...ca tot omu :D

cat te`au costat? :-? is cu rama smoked? :-?

MarcCorneliu 15-12-07 09:00

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1247140)
cat te`au costat? :-? is cu rama smoked? :-?

Is faruri obisnuite. am cumparat doar cerculete,si le`am pus, adica taicameo le`a pus. multi ziceau ca trebuie sa ai nush ce scule ca sa poti desface faru`, vrajeala ca sa mergeti la ei. Taicameo nu a mai facut asta niciodata, si din prima i`a reusit fara probleme. :P

MARI_NSL 15-12-07 11:07

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1247240)
Is faruri obisnuite. am cumparat doar cerculete,si le`am pus, adica taicameo le`a pus. multi ziceau ca trebuie sa ai nush ce scule ca sa poti desface faru`, vrajeala ca sa mergeti la ei. Taicameo nu a mai facut asta niciodata, si din prima i`a reusit fara probleme. :P

da sa stii ca iti trebuie o scula foarte smekera :lol: un kater :lol::lol:
ps. cu motorasu ala ce sa ma aude?:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 00:06.

- Copyright 2026 4Tuning