![]() |
Re: clio sport 2.0i 16v
Quote:
|
de fapt nu stiu daca erai tu.. pentru ca tipu respectiv m-a intrebat cati cai are masina si ceva imi spune ca tu cam stii asta..... :)
|
Quote:
pai 2 , 3 cuvinte am schimbat si eu cu respectivul cu care probabil te confund dar avea un clio ca cel de la avatarul tau..si m-am gandit ca nu's prea multe :-P da'mi un pm cu id'ul tau de mess si rezolvam cu distributia |
sal.stie careva unde se gasesc bare de 2.0 sport?sh sau noi?si aripa de pe usa de portbagaj
|
mesteru n-a mai intrat pe topic ...
si pe mine m-ar interesa o bara spate de clio II sport ... eventual daca face cineva, pe la ce preturi. se poate adapta normal? sau necesita ajustari ? |
2 Attachment(s)
Quote:
Sorry for this late reply |
mesterul
nu prea vezi posturile noastre ...:rolleyes2 printre altele, fa si niste poze k-lumea la masina ... din fata-spate .. mai multe |
Salut
Am sa adaug cateva poze recente cat de curand. Cat despre eleron...asa am cumparat masina si primul propietar e plecat din tara. Cand am sa iau legatura cu el am sa il intreb de unde la luat. Am impresia ca la luat de pe un Clio V6. dar nu sunt sigur. |
Salutare baieti
Vreau sa ma sfatuiesc cu voi in vederea achizitionarii unui kit de ambreiaj pentru acest clio 20 16 v. M-am interesat la Renault si costa 8 mil. Daca aveti variante pentru piese , please advice ... |
incearca la auto we&ka
sunt service renault si oarecum chop shop :)) |
eu zic sa il iei de la renault ca 8 milioane nu e mult, intr-o masina ca asta nu e bine sa pui orice. unul sport e in jur de 500 euro, asa ca 8 mil e chiar ok, parerea mea
|
L-am achizitionat pe cel de la renault. Multam fain
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning