Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/52713-audi-a4.html)

laurentiu_tim 13-10-07 16:51

Re: Audi A4

4 Attachment(s)
gata ,strans din nou chiuloasa pus catalizator nou sus,bucse noi si deschis usa stanga spate care o fost blocata,luat incuietoare si fata de usa noua dar ghinion nu corespunde codu de la incuietoare cu computeru de usi,nu lucreaza ca asta noua are codu 4g si cea veche avea 2g ink 2 zile umblu cu usa blocata,intre timp cu aceasta ocazie astept ca luni sa ma duc sami puna folia si sa dau jos rotile :D ;)

laurentiu_tim 13-10-07 16:56

am cabluri am fo la cineva si mio zis ca i 300 d oiro da deocamdata am lasato balta ca vreau sa i fac altceva jante dvd cu fata detasabila poa si o finala si azi i prima oara cand iam dat mai tare si dupa o scos putin de fum albastrui dar dupa nu mai scotea nimika cred k o mai ramas ceva prin toba,s avad ca peste o sapt mais chimb odata lueiu si i pun niste tratament oricum acum mere brici :lol:

razvan86 13-10-07 16:58

arata beton cu computer ala color.Mi-am luat shi io un a4 din 2004 dar nu sthiu ink daca ii color sau nu computeru de bord deabea marti ajunge in tara.

laurentiu_tim 13-10-07 17:04

toate au,al meu o fost dus nu se vedea imaginea da lam facut cu 3 mil ca nou ;) bafta cu noua masina spor la modificat :D

razvan86 13-10-07 17:10

Ms. Pa io nu am de gand sa fac modificari prea mari la ea, decat jante de s4 pleoape geamuri fumurii si eleron la motor nu umblu imi ajung 180 cp.

laurentiu_tim 14-10-07 17:17

sapt asta pregatiri pt sistemu audio folia si dau jos jantele pun de tabla pan vin celalalte CoCaine astept o oferta aici sau pe privat pt jante cu tot cu gume daca ami esti interesat ;)

razvan86 14-10-07 17:19

trimite niste poze cu jantele pe mess (n3a_s3fu). Sa le vad cum arata si vorbim.

CoCaine 14-10-07 19:35

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1148923)
sapt asta pregatiri pt sistemu audio folia si dau jos jantele pun de tabla pan vin celalalte CoCaine astept o oferta aici sau pe privat pt jante cu tot cu gume daca ami esti interesat ;)

Pai ti-am zis sa imi lasi niste detalii..pe cat is etc..si pretul..eu am gasit ceva la 200E super calumea..in fine..bafta mare!

laurentiu_tim 14-10-07 22:02

fain asa so spart ceva la servo tot motoru o facut baie in ulei hidraulic bbbeeeetoooon :cry: so dus planu cu sistemu audio

laurentiu_tim 15-10-07 17:55

3 Attachment(s)
viatza viatza cum te treci parca te freci :lol: :lol: deci din cautarile d edimineatza pe la motor si servo constatat ca trebe inlocuit servo,lam comandta ink 10 mil plus niste furtune de vacum ink 2,5 mil si tot asa ,azi sper sa termin usa ,intre timp am dat jos jantele :shock: ce jante cromate miam luat :lol: :lol: :lol: :lol:

naka66vio 15-10-07 19:11

usor usor o faci de 20 de mi de euro si mai bine iti luai una buna

laurentiu_tim 15-10-07 22:40

na nu chiar las ca mie numi pare rau ca am luato mo costat mai mult decat mam asteptat da nu regret nimika ;) mai un hop si i gata P.S:ink nam rezolvat nik cu usa :x

Gabby_WAP 16-10-07 00:20

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1127275)
da si eu recunosc ca sunt socat ,oricum so rezolvat cu zgarietura azi i gata si chiuloasa,plus noile simeringuri de supapa :D intre timp ma ocup de alte probleme,miam vandut bertonele si mai trebe sa imi dea niste bani si acum nu raspund ela telefon :twisted: :evil: noroc ca stiu unde sta si unde lucreaza its time to use the force :D :D :D :D

Ce nesimtit domne
Cum sa faca asa ceva.

laurentiu_tim 16-10-07 16:14

:da mha ca sa vezi :lol: :lol: o fost o perioada acum sparge recorduri cu bertonele ;) :lol:

laurentiu_tim 18-10-07 11:49

am rezolvat usa in sfarsit,mufa din stalp avea pur si simplu pini tociti oxidati naiba stie am legato pe direct acum no sa mai am probleme in veci,acum fug sami fac programarea la folie si pe dupamasa sa vad ce rezolv cu dvd-u apropo daca stie care dvd jvc cu ecran mic in mijloc :D astept o veste ;) bafta

All times are GMT +2. The time now is 16:37.

- Copyright 2026 4Tuning