![]() |
Re:
Quote:
|
io tot ce-am avut de zis era ca omul se referise la tot ansamblu nu doar la bujii si fise, cat despre cati cai da asta e o chestie care depinde de motor si de setarile care sunt facute apoi
|
Re:
Quote:
|
si softu ala nu trebe rescris ? sau de unde stie nebunu de calculator sa traga mai mult aer si mai multa benzina ? numai din pedala ?
oricum pentro logan is sigur ca se pot scoate mai multi cai (nu cred ca are 90 din fabrica si-l poti duce la 90 prin rescrierea softului sau inlocuirea cu unu k-lumea nu de dacie) da la nush ce masina de dupa anu 95 facuta in germania , japonia sau eu stiu unde s-au chinuit aia de la fabrica sa faca un soft k-lumea pentru kalku masinii .. cum poate un chip facut din nush ce componente de vapor sa-ti dea 10% din puterea motorului (MOTOR 8 VALVE capacitate 1.6 ) si mai schimbi si injectoare si mai scoti si de acolo 10 cai .. si schimbi si evacuarea si daca pui toba nush de care da 10 cai daka pui de ailalta 7 cai .. daka scoti toata evacuarea si o lasi pe direct castigi 1 cal .. da asa cu tobele astea ... creca or fi supralimentand motoru :) si pe langa toate afirmatiile astea daka te duci la firma la ei o sa-ti spuna ca nici nu dauneaza motorului si scade si consumu ?! Adica motoru ala merge cu aer in loc de benzina de la toba ? Aberatii am fost si eu la diverse magazine si mi-au zis ca-mi scot din 1.600 cmc 100 cai ----- 10 cai chipu + 10 cai toba +15 cai serpisori + 8 cai filtru sport .... faceti un calcul ! :) Iesea o masina de rupeam orice subaru la legale ... Ba chiar am auzit ca si de la spoilere castigi cai !:) ca e mai aerodinamica masina decat in fabrica si-ti da si spoileru spate vreo 2 cai ?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
tare soul tare RAU.....i-a sa te interesezi si pt mine plzz sa-mi spui dak am auzit bine ca cik si din praguri cik se castiga niste cai bine de tot :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
LOOOOOL :)))))
apropo ca tot este topicul ce poti sa faci cu loganu,iti spun yo ce poti sa faci cu loganu......poti sa te rastorni cu el la 65 la ora,aia poti sa faci cu el cand am citit mi-am schimbat 100% parerea despre logan cititi presa de ieri(Libertatea) :wink: |
ma eu nu inteleg ceva acum vine omu' si intreaba ceva... vine altcineva si spune si el ce shtie apoi apare piesa de rezistenta care f bine informat il face de *** pe cel care incearca si el sa il ajute .... si mai sar cativa sa il ajute pe cel \"bine informat\" ( nu dau nume ptr ca nu am chef sa rasfoiesc acum paginile) vreau si eu sa shtiu cine l-a ajutat pana l urma pe acest om?
Santos tu ptr ce plm sari ? daca nu shtie ,nu shtie frate nu toti se nasc invatati si mai zicea cineva pe aici ca a stat si a ainvatat(adick mai multi) si de unde plm ati invatat? nu ati pus intrebari? acum ca jtiti sariti si va dati mari fara nici o suparare .... se poate discuta cu calm si sa ii arati unde a greshit fara sa spui: \" ba da tu shtii ce spui? de unde sa scoti tu 15 cai din chip?\" (ashea e) asta e fraza celebra de pe forum (nu ma refer la toti) cand intreaba cineva ceva ce nu shtie... suntem oameni civilizati ce draqu' .... |
LOGAN nu se rastoarna la 65 la ora ... stiu eu .. am vazut unu care mergea pe doua roti intr-o curba si avea 80 deci duce 65 fara probleme :D
|
ai sa razi dar chiar nu se rastoarna ... a fost un test la pro motor in care a ramas pe roti si la 100 de km/h
sti ca pare greu de crezut pentru indoctrinatii (bmw sau mai stiu eu ce SH cu 300.000 de km la bord) dar uite ca au facut si romanii nostrii o masina cat de cat buna |
Re:
Quote:
aja e........ :!: :!: :!: |
Re:
Quote:
|
vad ca sa cam luat razna,ultima mea interventzie si va las sa aberatzi in continuare(nu totzi)
afirmatzia mea a fost ca bagi aprox 1000 euroi si cistigi ~25 de calutzi(~=aproximativ)iar cine itzi monteaza cipul si nu itzi rescrie softul......ma abtzin iar pt cei ce cunosc timisoara,era sa ma dau peste cap cu loganu la 60 pe ora cu 5 persoane in masina in sensul de la selgros. |
iei 1 ( un ) litru de benzina, un chibrit, te apropii de masina, torni pe ea benzina da nu toata sa mai ramana indeajuns sa spargi un geam si dupa aia dai foc la benzina de pe masina si arunci sticla intr-un geam ( de preferat lateral ) D.A.C.I.A. Daca Ai Cap Ia-ti Alta
|
Re:
Quote:
asta sa faci u la vectra ta......sau mah rog ce machina ai :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning