![]() |
Re: Al doilea Tico al meu
ms ms..
nu e mai misto , daca o vezi live o sa iti schimbi parerea :))) |
5 Attachment(s)
am innegrit pozitiile ptr ca una era mai ingalbenita , acuma macar sunt la fel...am innegrit si semnalizarile..si am pus paravanturi :D
a da , si am spalat`o :)))) |
topseru ce mai zic farurile si stopurile mele ? da turometru ? ... sunt cu stresu in fapt ... a mi-am facut sigla pe spate cu TICOzaur :))) revin cu poze cand spal mashina :))
|
vb pe messs !!!
|
1 Attachment(s)
Tico Squad - 10x to Aikman :D
|
arta si nu alta :))
|
chiar arata bine jentile vopsite si plafonul iar la interior turometru mortal.
merita pus filtru de aer sport? nu intra mai mult praf unde nu ar trebui? |
da biancka , arata bine asa...
o sa`ti raspund sincer la partea cu filtrul...am avut unul , ce`i drept era ceva ieftin...dupa ce ca nu aveam sound..imi mai baga si praf...ptr ca asta am gasit cand am desfacut cutia filtrului..si l`am dat jos si am pus unul original...care , parca are sound mai frumos :)))) ps. i`am facut acolo admisie directa cu tubulatura de inox..poate din cauza asta |
1 Attachment(s)
Quote:
dar ca idee ... |
topser: ce cod are culoarea la tico...asta visiniu?
si daca stii cam cat costa sa o schimb |
,
Pai.. sa fac pe 'criticul' putin.. :lol:
-ceasurile - frumoase -plafon negru - frumos -semnalizatoarele shadow - frumoase -paravanturi - urat :D Cred ca ti`am mai zis.. vopseste barile la culoarea masinii, scoate siglele alea de pe portbagaj.. :) Bafta! |
1 Attachment(s)
@tng - rezolutia e 1x1 - adica la fel cu ceasurile din bord .
uite ceasurile facute de mine. @STREET - Codul culorii este 72U. Cat sa coste ce ? vopseaua sau schimbarea in talon ? @andrey2003 - cu barile nu stiu..mai stau pe ganduri...poate cand vopsesc masina. siglele o sa le scot..crezi ca n`am incercat? sunt atat de vechi si batute de soare incat au intrat asa in vopsea..si nu prea se iau..zgarii vopseaua daca le scot... o sa le scot...cand vopsesc masina. paravanturile imi plac...si am vz in general la koreene si japoneze..chestie de gusturi :P |
Salut Imi Place Tico-ul tau Marfa Gama De culori care ai aleso
De unde pot procura si io semnalizari albe ca ale tale cele din spoiler fata ?? si prelunigir de bari :-? un add la frantuzu_2007 pls sau aici .. |
topser: amandoua :-P
|
@Alex17 - da`mi tu add : serhanm2002
am niste probleme cu messul , nu merge calumea @STREET - .....nu stiu sa`ti spun exact... din cate am inteles 4 mil costa sa schimbi in talon... nu sunt deloc sigur.. iar o vopsitorie calumea cam 15 mil... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning