![]() |
Re: Accidente in Neamt
PFUAAIII!!! baiii tataaaaaaaaaa!!!!
|
Quote:
|
a vrut sa faca in stanga spre politie dar a derapat din cauza poleiului.... si cu tractiune spate.......................................:(
|
Quote:
Oricum unul dintre cele mai neobisnuite accidente din oras ...am inteles ca era loc de pelerinaj ...in ziua accidentului acolo |
Quote:
|
mda...eu nu cred ca avea el viteza aia.. n`ai unde sa`i dai acolo 230.. la intersectia aia de langa forestier..si la viteza mica..e najpa dapai la 230... plus k drumu e f ingust.. oricum...najpa..
|
Quote:
|
ei n-ai unde... e BMW.... :D
|
banuiesc ca nu a scapat viu soferu nu?
|
Quote:
|
Hai dom'le ce femeie!:lol: Era un tip toata ziua! Nevasta-sa cica era acasa si cand a primit tel. atunci s-a trezit din somn!
Soferul e bine merci si a iesit pe geam, dupa toata povestea si cica a plecat acasa, sau spre casa. Nu e exclus sa fi fost nitel ,,amortit" cand s-a suit la volan. @buddy_lexx: Punem pariu ca merge BMW-ul cu 230 si pe acolo?:lol: :lol: :lol: |
era manga?:D
|
Quote:
eu d unde sa stiu :rolleyes2 |
In ziar se vb. multe si de regula se infloresc lucrurile. Ce v-am spus, stiu din surse sigure.;) Si culmea mai era si de etnie rroma. Deci asta, face cat o mie de cuvinte. Na, poate ma trezesc ,,linsat" pe strada!8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning