![]() |
Re: skoda vRS vs orice Tfsi
Quote:
|
domn doctor dar noi cand ne mai incercam un pic sa vad si eu cum merge masina, sau astept ambreiaje si alte nebunii,ca eu nu am umblat la ambreiaj si asa mai departe??? te ai suparat pe mine,nici macar tu un telefon nimik.
:-P |
yoda..vezi ca passatu ala cica are soft din ala smecher. care da 30% la aspirate :)
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...18#post1150518 la tine cat da softu'? 100-200 cai? |
Quote:
iar daca ma dau cu tine ...nici nu-mi trebuie ambreiaj prea bun!!!:lol: :-P :lol: |
Quote:
|
Quote:
pe putin ..300 :)))))) |
la una bucata roata? dar la volan...cati cai da? la piesa dintre volan si scaun cati cai da? sau cate copite in cap?
BYG..pai tu ai GTI rosu ca speeder..si la astea rosii da mai mult. nah...doar e facut in germania. |
Quote:
|
da..da..la alea albastre da mai mult...so i've heard...
|
Mai Mult Da La Alea Cu 2 Usi :))))))))))))))
|
si 2 locuri...:D
|
si motoare pana in ,inclusiv, 2000 cmc :P
de fapt asta inseamna 2 usi..sau 2 locuri, nu? insemana 2000 cmc...ca un om are 1000 cmc. si deci..cu 27% cat da cipul....si 2 x 1000 cmc...rezulta exact......adica rezulta..ce trebuie, nu? :) |
aveti dreptate. tot timpul trebuie sa dai dreptate la pacienti. fisele se completeaza in particular.
|
Quote:
|
wpp sunt sigur de ce spun in seara cind ne-am jucat amindoi pe a2 cu m5 ....i-ti mai amintesti? m-am jucat si cu skoda ...si trage rauu ...dar daca nu ma crezi poti sa te comvingi singur..care-i problema .....dar skoda lu yoda chiar trage ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning