![]() |
Re: BMW 530 d M series
Quote:
|
Ma cunosti tu pe mine sa stii de unde am masina?
Tu n-ai habar pe ce lume traiesti, tu crezi ca ai o masina care nu exista :))) 530d M series :)))) Cat de penibil e asa ceva? Cauta pe mobile.de alta sa vezi ca esti unic :))) |
Quote:
|
Pai si ce esti trist din cauza asta? Ai plans ca mi-au luat mie parintii masina?
|
Se vede ca ai doar 20 de ani.
|
Poti sa zici ce vrei dar iti repet, M series diesel nu exista.
|
Ai so lasam balta si sa nu ne mai certam,fiacare crede ce vrea si e liber sa-si spuna parerea.
|
Pai eu nu "cred" eu "stiu". Dute la Automobile Bavaria si intreaba daca exista E39 M series. Vorbesc foarte serios.
|
Quote:
Sunt modele BMW la care BMW Motorsport face schimbari fara a fi M in totalitate.Aceste masini care nu am toate modificarile M pot avea M pe grila fara a avea si un numar.Ex.M3 sau M5.Se poate vedea ca Z3/Z4 bazate M Roadster si M Coupe poarta M ca standard. De exemplu E28 M 535i au suspensii si transmisie modificata peste standardul 535i.Aceste schimbari au fost facute de BMW Motorsport la masinile care poarta M pe grila din fata sau pe portbagaj dar nu sunt M5 in totalitate.E28 M5 a fost vandut in acelasi timp cu M535i.Modificarile Motorsport au fost facute la majoritatea modelelor BMW si nu este ceva neobisnuit sa vezi un BMW''standard'' cu sigla M.Opusul insa se poate vedea la 850 CSi o masina cu totul M dar fara M in nume.Aceasta masina are un motor M si a fost facuta de BMW Motorsport ca celelalte masini M.Se pare ca M8 era doar in stadiul de proiect si apoi acesta a fost anulat din motive stiute doar de BMW |
Ieu nu spun ca ar fi facut astia de la BMW o noua serieie vreau sa va spun ca e masini cu M pe spate poate m-am exprimat ieu gresit cu M series dar sunt masini 530d cu M pe spate.
|
Quote:
" care este " :lol: |
Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M |
mi se pare aiurea sa discutati fara sens de o litera cind subiectul se referea la cu totul altceva
florin voia niste sfaturi despre modificarile la motor nu comentarii "inteligente" |
Quote:
|
Quote:
Facand chiptuning, in cazul lui flash-tuning pt ca se poate resofta masina fara a dezlipi si lipi la loc, deci nu se face o interventie hardware asupra ECU, ci doar software, folosind mufa OBD a masinii, se poate obtine o crestere destul de mare, ajungand la 240 cp si un plus de cuplu. Cat despre uzura, e clar ca totul depinde de felul de a conduce. In general turbinele nu pica de la forja ci de la mers subturat. La un turbo-diesel e bine sa schimbi in general la 3000 rpm si la forja la 4000 rpm. Cine schimba la sub 3000 rpm va avea in mod sigur probleme cu turbina. Conteaza foarte mult si unde isi va face resoftare pt ca nu gasesti aceasi calitate peste tot si in general cat platesti atata face. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning