![]() |
Re: SIGLA
ati facut pozele vectorizate? ca nu am citit le facusem si eu.. si unde facem pana la urma tricourile ??sau ce vreti sa facem sepci custom?:)
|
2 Attachment(s)
am facuto si eu pe asta vectorizata vreti mai marE ?:) sau vreti png-u??
|
@Raresh ... de haine v-am zis ca ma pot ocupa si eu , am un amic care se ocupa cu haine ( le face el , are propria lui firma ) ... i-am dat deja pozele cu siglele MR si astept acum sa vad ce o sa-mi aduca :)
Cand face primul hanorac postez aici pe forum |
bai razak am inteles dar vrem cat mai repede
|
Iti dai seama ca si eu il grabesc cat pot ... azi se duce sa i-a imprimeurile :) sper ca azi sa-mi aduca si acel Hanorac Demo
|
bai eu tot nu am inteles ce vreti voi sa faceti acolo... aveti siglele vectorizate sau nu.. eu am siglele vectorizate... aveti nevoie de ele.. le pun la dispozitie... ID de mess "Cuzko69"..
|
@cuzko : le avem deja ... eu astept in cursul zilei de azi un hanorac marca Outlaw special facut pt MR!
|
Baieti :( am incercat cu siglele de la Raresh si cele de la CUzko ( le avea raresh ) si nu au fost bune pt plotter ... am facut ceva dar nu-mi place cum a iesit ... pana luni se vor reface siglele ... vectoriza si imprima :)
Luni sau Marti o sa am o versiune finala a Hanoracelor ... PS : Va fi o surpriza pt toti membrii MR ;) |
baiete e miercuri:)
|
baiete fac tot posibilul da ne plimba tanti de la imprimeuri ;) are comenzi mari mah :( 2000 imprimeuri de acelasi fel si nu poate sa opreasca masina aia pt 3 imprimeuri cate am eu :( ... printre picaturi le face si pe ale noastra.
Sper ca azi sa fie gata :( |
raresh.. k tot ma intrabai,,, am fost la titan si am intrebat.. imprimeurile se fac cu 23lei.. si cu tot cu tricoul lur e 3zeci si ceva de lei
du-te si vezi.. sau .... nuj.. vb pe mess |
depinde de imprimeu si de calitatea lui ... acolo sunt cam varza :( si pe mine ma tot plimba tanti aia de la imprimeuri :((
|
fratilor ceva gegi sau fesuri nu faceti ca vorba aia ,mai e putin si vine tanti iarna,astept cu banii in mana:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning