![]() |
Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE
Nu inteleg dc n-ai vopsit pleoapele la culoarea mashinii :|
|
Quote:
|
as fi vrut eu culoarea masini dar nu mai am vopsea si nu am gasit deocamdata.Pe urma am crezut ca daca sunt mai deschise ies mai bine in evidenta.Cand o sa iau vopsea le vopsesc din nou. Dar de mertan ce parere aveti?
|
Quote:
|
razvane multumesc pentru apreciere , insa cu privire la logan nu mi-ai zis nimic de cotiera care am pus-o.
|
imi place mult...e practica...dar in spate cum se imbina...o poza daca te rog?si da ceva detalii...de unde, pret...din astea...ms;)
|
o sa pun foto si din spate ca sa vezi cum se imbina;de luat am luat-o de la un mag.auto din Toplita cu 60 lei insa mai erau 2 si patronul a zis ca nu mai aduce la pretul asta.
|
aha...sa o folosesti cu placere...astept pozele...:D
|
In cazul in care nu gasesti spray la culoarea mashinii..da o fuga la un autoservice si ti-o face pe calculator!Nu cred ca te duce mai mult de 20 ron vopseaua + vopsitul + plastic primerul
|
Pt razvan:uite cam cum se imbina in spate.nu e prea stralucit dar merge
|
cred ca nu mi-a luat fotografiile
|
nu stiu ce are dar nu vrea sa imi ia foto
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
salutare la toata lumea.am revenit cu ceva poze mai proaspete.....in rest nimic nou.......sau poate 2 becuri xenon in faruri pe care le-am pus recent.Bafta la toata lumea in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning