Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan-ul meu (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/51872-logan-meu.html)

B-61-KYS 05-10-07 14:32

Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE

Nu inteleg dc n-ai vopsit pleoapele la culoarea mashinii :|

coman razvan 05-10-07 16:00

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1133999)
Nu inteleg dc n-ai vopsit pleoapele la culoarea mashinii :|

Chair ca..cu toate ca imi e greu sa spun arata mai bine cu primele...makr erau la culoare...:shock:

king of desert 05-10-07 17:08

as fi vrut eu culoarea masini dar nu mai am vopsea si nu am gasit deocamdata.Pe urma am crezut ca daca sunt mai deschise ies mai bine in evidenta.Cand o sa iau vopsea le vopsesc din nou. Dar de mertan ce parere aveti?

coman razvan 05-10-07 17:35

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1134253)
as fi vrut eu culoarea masini dar nu mai am vopsea si nu am gasit deocamdata.Pe urma am crezut ca daca sunt mai deschise ies mai bine in evidenta.Cand o sa iau vopsea le vopsesc din nou. Dar de mertan ce parere aveti?

e frumos mercedesul, tot respectul pentru ce faci, dar aici vb de logan...;)si legat de pleoape, rolul lor nu e sa iasa in evidenta, rolul lor e de a prelungi oarecum capota peste faruri...intelegi thu?

king of desert 05-10-07 22:29

razvane multumesc pentru apreciere , insa cu privire la logan nu mi-ai zis nimic de cotiera care am pus-o.

coman razvan 05-10-07 22:32

imi place mult...e practica...dar in spate cum se imbina...o poza daca te rog?si da ceva detalii...de unde, pret...din astea...ms;)

king of desert 05-10-07 22:47

o sa pun foto si din spate ca sa vezi cum se imbina;de luat am luat-o de la un mag.auto din Toplita cu 60 lei insa mai erau 2 si patronul a zis ca nu mai aduce la pretul asta.

coman razvan 05-10-07 22:48

aha...sa o folosesti cu placere...astept pozele...:D

B-61-KYS 08-10-07 14:41

In cazul in care nu gasesti spray la culoarea mashinii..da o fuga la un autoservice si ti-o face pe calculator!Nu cred ca te duce mai mult de 20 ron vopseaua + vopsitul + plastic primerul

king of desert 09-10-07 22:19

Pt razvan:uite cam cum se imbina in spate.nu e prea stralucit dar merge

king of desert 09-10-07 22:22

cred ca nu mi-a luat fotografiile

king of desert 09-10-07 22:25

nu stiu ce are dar nu vrea sa imi ia foto

cretzumihaialexandru 11-10-07 23:40

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1120548)
am cautat astazi la Toplita pleoape dar vanzatorii din magazinul auto nici nu au auzit de asa ceva.

vand pleoape logan diverse culori 25lei deflectoare aer diverse culori aeratoare logan cotiere pedale scz

king of desert 12-10-07 10:30

Quote:

Originally Posted by cretzumihaialexandru (Post 1145226)
vand pleoape logan diverse culori 25lei deflectoare aer diverse culori aeratoare logan cotiere pedale scz

poti sa pui si niste foto cu ce ai de vanzare sa vad si eu si binenteles preturi. multumesc anticipat

king of desert 24-10-07 20:11

6 Attachment(s)
salutare la toata lumea.am revenit cu ceva poze mai proaspete.....in rest nimic nou.......sau poate 2 becuri xenon in faruri pe care le-am pus recent.Bafta la toata lumea in continuare

All times are GMT +2. The time now is 20:52.

- Copyright 2026 4Tuning