![]() |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
Quote:
|
Pai nu suna bine...pt ca tot masina cu numere straine ramane cu posibilitatea complicatiilor de rigoare. As aduc o masina din Germania si ies la fiecare 3 luni in afara cateva zile sau circul 3 luni pe an si in rest o tin cu prelata pe ea...sau o vand pe e-bay etc...solutii sunt desigur..dar toate presupun complicatii.
|
Quote:
|
Nu e nici un fel de complicatzie , in constantza sau inmultzit mashinile de bulgaria de la noi sunt doar 50 de km pana la vama ....shi nu e complicat deloc daca nu vrei sa te incurci cu bulgarii sunt romani care inmatriculeaza mashini la bulgari ziarul e plin de anuntzuri deastea shi daca nici asta nu vrei mai exista o solutzie una ar fi sa ai un petec de pamant pe la bulgari dar asta e scumpa shi a 2-a la care o sa recurg yo la anul daca nu se scoate taxa de inmatriculare pt ca shi yo am un civic cu nr de italia dar yo am inca actele valabile e sa itzi deskizi o firma acolo , nu e scump shi am pe cineva care o sa ma ajute e destul de ieftin shi nu mai umblii cu procuri shi kestii de genu asta o pui direct pe firma ta! Inca exista o groaza de solutzii sa evitzi taxa de inmatriculare .... shi altceva vroiam sa mai zic ....felicitari omule , e absolut superba! sa o stapaneshti sanatos shi fara incidente!
|
Treaba cu firma mi se pare o solutie desi dupa cate stiu eu poti sa umbli 3 luni pe an ...o fi o solutie ...ce sa zic, altfel ne putem linge pe bot de frumuseti de masini sport produse in anii 80 si prima jumatate a anilor 90'...apropos, nu-mi place deloc noul model de Civic...nu-mi plac farurile, dar bordul mi se pare de la o masina de jucarie nu de la un vulcan pe roti cum ar trebui sa arate.
|
Salutare
Sunt nou pe forum si as vrea sa stiu daca se merita sa dau 8000euro pe un Del Sol din 97, 160cp, 100000km + taxa de prima inmatriculare 3000euro? Daca sunteti din Bucuresti poate pot si eu sa vin cu voi la intalnire sa va admir Del Sol-urile. Va multumesc |
salut
8000 oiro pe un delsol neinscris e mult 8000 pe el inscris, merge... |
Quote:
Ok...tocmai ti-am zis inainte cum sa faci ca sa n-ai probleme pe viitor cu ea |
8000 E, vtec 160 cp, '97, suna tentant...ma rog dupa mine e cam mult, avand in vedere ca eu am dat 2500 din '94...bine 125 cp.
|
3 Attachment(s)
Baieti, gata....am inmatriculat-o.:lol: yeahhhhhhhh....:lol: A mers totul struna, si la RAR, si la politie...belea, verificare, asigurare, procura, (precontract de vanzare-cumparare cu bulgarul, in care se spune ca i-am dat 2500 de Euro pe masina)...totul la notar, apropo de precontract, nu prea vroia sa-l faca...m-am certat cu el juma de ora, dar l-a facut pana la urma.
Am nr. de bulgaria CC2245CA, asta nu-mi prea place, dar ma rog. Am venit ieri pe autostrada cu ea de la Calarasi spre Bucuresti, decapotata...super senzatia, am capotat-o pe la Lehliu, ca ma luase de cap...si binenteles ca n-am rezistat si i-am dat un 200 km/h asa din scurt...si inca mai putea. Singura kestia cu care nu m-am obisnuit, e zgomotul de la cauciucuri, ca sunt prea late, si scot un fel de vuiet asa...dar e cool pana la urma. Deci in concluzie...imi place de mor...sa-mi zica cineva Welcome to Honda Club repede...ca numai imi incap in piele de bucurie...hihihihihi:lol: Chiar si lui tataie ii place in del Sol, hahahahha :lol: |
io credeam ca tu esti in pozele astea =))))))))
"prima mea masina (la 70 de ani)" :D da... acum sa fim seriosi...FELICITARI, sa ai grija de ea ca ea o sa aiva de tine :) cind ma plimbi si pe mine ? |
ma daca ii place shi lu tataia .... nu mai e nimic de zis ... inseamna ca treaba e buna :)
da`mi un pm cu nr de tel ca vreau sa te intreb ceva |
daca stiam ca treci prin calarasi poate ne intalneam sa vad si eu masina ca e o mica bijuterie.
poate alta ocazie cand mai vii la bulgari |
Bvo mane....felicitari pentru inmatriculare....unde stai prin bucuresti???.....poate ne intalnim sa-tzi vad shi eu del sol-ul :P ....eu dupa ce termin mashina ma bag in midnight racers...sau poate chiar facem noi un club ceva....
|
in midnight racers mai greu de acum in colo...pt ca din pacate MICUTZU nu mai e!!!Dumnezeu sa-l ierte!!!!odihneste-te in pace omule!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning