![]() |
Re: King Of Europe Drifting Ungaria -cu reprezentare Romaneasca
felicitari tengu...
super plafonul..suntem mandri de tine si golfuletz daca el merge repede il prinzi in poze :-P |
l`am prins asta vara :D da mai vreau
|
Felicitari ! Poate voi reusi sa ajung si eu odata sa vad live !
|
Va multumesc la toti din nou, si tintim mai sus data viitoare :D
O sa punem filmuletele si pozele in curand sunt in curs de procesare .... Asi dori sa vad si alte masini alaturi de mine la concursuri de genul acesta, in nordul tarii se mai pregateste o masina pentru drift... sper ca la anu sa deschid o scoala de drift in Romania... daca o sa fie interes pentrui asa ceva bineinteles :) |
mai am si eu unu :D ... pt la anu :D .. numai ca tre sa vb :P mai da si tu pe messu ala
|
wow ce de bmw ursulet, le`am vazut si la drifturi in satu mare si baia mare. Ce a facut?
|
Quote:
Cea cameleon a merrs tzuisu impotriva driftking, era excelet, parca 2 ori erau la egal si trebuia sa mearga inca o data, dar pana la urma E36 turingul a gastigat (avea +100cai minim...) Cu cea V8, a cresit, nu au iesit curbele. |
Niste punctaje ...rezultate finale? se stie ceva?
|
Quote:
1. Vernon Zwaneveld 18 NL 2. Szeles Adorján 12 H 3. Paul Vlasblom 8 NL 4. Varga Tamás 6 H 5. Szöllősi Tibor 4 H Chris Terej 4 PL Kerényi Ádám 4 H Spisák Zsolt 4 H 9. Radák János 2 H Lakatos Zoltán 2 H Piotr Jankowski 2 PL Levota Sándor 2 H Florin Cosmuta 2 RO Kurbalija Bojan 2 SRB Hámori Gergely 2 H Kiss Gábor 2 H Punctajul final a campionatului: 1. Paul Vlasblom 39 NL 2. Vernon Zwaneveld 33 NL 3. Kees Kok 22 NL 4. Szeles Adorján 12 H 5. Jasper Spaan 7 NL Frank Van Heeren 7 NL Spisák Zsolt 7 H 8. Varga Tamás 6 H 9. Robert Bezouska 5 CZ Bart Owczarek 5 PL |
Da mersi frumos ...felicitari pt Florin pt reprezentarea frumoasa de acolo...la mai mare pe viitor;) GO FAST
|
13 cu noroc :D .. bv ... florineee
|
asta era top 16 .. din 32 parca.. au fost si f multe masini care nu s'au calificat ...
|
FELICITARI FLORINE!!!!!!!!!!!!!!!suntem mandrii de tine pt ce ai facut in ungaria sa nu uitam ca deocamdata esti singurul care a reprezentat ROMANIA la campionatul european.suntem mandrii de tine !
|
bv man...ai fost la inaltime....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning