![]() |
Re: ce e iubirea?
Quote:
hehehehe ma bucur k te uiti la telenovele.. eu am vazut mai multe cazuri si reale pe deasupra... de ex eaintr`un oras la fac el in altu... el s`a mutat cu parintii in alta tara ea a ramas in oras... |
Quote:
Aud femeile de la mine de la munca cum isi povestesc telenovelele. |
Quote:
Indiferenta e foarte ok iar timpul chiar le rezolva pe toate. ( sa nu se creada ca generalizez, fiecare om are caracterul sau, oricum nu se ajunge niciunde cu discutiile si cel mai bine te convingi pe pielea. :-P |
Quote:
|
Quote:
|
cum era cu definitia iubirii?
ca eu unul nu prea cred in termenul asta... e un fel de-a spune, mai degraba e o stare pe care o viseaza toata lumea, si pe care nu o atinge nimeni, pentru ca, ma repet, e o himera, e doar o stare ipotetica... sa zicem ca starea in care mori daca nu vezi pe omul de care te-ai indragostit poate fi asimilata, dar aia e doar o stare de moment, exploziva, plina de senzatii placute, dar care se stinge repede, se transforma daca vreti.. e ca un fel de orgasm, dar un orgasm sentimental... |
Quote:
Sa te aud ca spui ca ai orgasm sentimental. CLAR ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
mustang e cu ochii pe tine.. |
Raspunsul cel mai corect la acest topic il gasesti in inima ta,si in ochii celui de langa tine...
|
un mic fracment din cartea : " Arta de a trai" de Cristian Turcanu
"...A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta...." |
daca e vb despre citate..
as pune tot ..dar e cam mult :rolleyes2 pun si eu.. putin din ce spune kahlil gibran ......Despre iubire - de Kahlil Gibran ......'''''''Cand iubirea coplesitoare va face semn, urmati-i indemnul, Chiar daca drumurile ei sunt aparent grele si prapastioase, Si cand vraja paradisiaca va cuprinde cu aripile ei angelice, supuneti-va misterului ei, Chiar daca sabia ascunsa-n penaju-i v-ar putea rani, Iar cand iubirea transfiguratoare va vorbeste si o simtiti profunda si divina, dati-i crezare, Chiar daca vocea ei ar putea sa va sfarame visurile himerice, asemenea vantului din miaza-noapte care va pustieste gradinile.......''''''' .......................................... |
Quote:
mey,aleks..."indragosteala" ta incepe sa devina un mit!!! |
Quote:
Exista persoane care mint cu nerusinare cu aceeasi ochi. EU eram bun de exemplu acum 2-3 ani in privinta asta. |
Bla bla bla...
De ce va chinuiti pentru o definitie exacta?? Nu exista... ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning