Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machete stock! (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/51570-machete-stock.html)

coman razvan 26-09-07 16:40

Re: Modelism ..(stock)

Eu am luat-o de la o benzinarie din Brasov...am dat in jur de 95 RON pe ea...dar sincer asa nu am mai vazut, doar albastre de strada si raliu...intra pe www.autoart.ro , mergi acolo in stanga la firma SOLIDO si vezi ca sunt acolo...trebuie sa faci comanda dar sunt mai scumpe...in shimb din alea albastre am vazut prin Kaufland si cauta la benzinariile Petrom...si app de pe adresa aia se poate face comanda...vezi thu! Sper sa iti fi fost de ajutor!;)

trafy-vr6 26-09-07 16:53

multumesc...daia albastra am:)

ADDOstreet_racer 29-09-07 18:06

6 Attachment(s)
Voi pune curand mai multe poze si ......sper de o mai buna calitate ,,,,,,,,,,deocamdata am din cele care se pot vedea mai bine .....un porsche carrera 911 , Burago , scara 1/43 , cu eleron schimbat , revopsit portocaliu cu partea de sus negru-verde carbon , jenti schimbate , stopuri si faruri black , partea din spate foliata , interior vopzit in culorile exteriorului , jentile noi vopite si acelea negre cu margine portocalie ca in exterior , evacuare crom , , bodykit de gt3 rs , si deocamdata cam atat ,,vor mai urma curand si prezentarea altor proiecte si dak ma voi descurca mai bine finaciar si proiecete la scara mai mare ,,,,,,,,,,,,,Asa k iata poze de o calitate prosta din timpul lucrului , .curand poze mai bune ............

coman razvan 29-09-07 19:41

bv...super...asteptam poze mari si clare...;)

Trickz 30-09-07 01:12

maine o sa pun si eu poze cu frumusetile mele...ce vroiam sa intreb eu..stie cineva in buc un magazin de unde pot lua parti pt masinute de diverse marimi? de ex am un mustang si i'am rupt cand eram mai mic axul rotilor si altele...si as vrea mult sa le schimb. oricum, eu am cred cea mai interesanta masina:> vine cu mp3 player incorporat:>

ADDOstreet_racer 30-09-07 13:25

10 Attachment(s)
si iata si o poza din spate din timpul lucrului cu porschele 911 gt3 rs ,,,,,, insotota de
-Porsche carrera 911 , 1/43 , Burago , modificat de mine ptr un fel de demolition derby ....exterior in 2 culori ....negru cu o dunga verde-carbon , jenti schimbate , evacuare copie inox , interior alb-rosu , geamuri eliminate , .....
-Subaru impreza wrx sti , 1/43 , Maisto , mosificat , exterior vopsit , cu vinil rosu , jenti schimbate , evacuare imitatie inox , stopuri faruri lexus-smoked , interior negru-rosu , geamuri foliate.........
-Lmborgini Countach 5000 , 1/43 , Burago , modificat stil "death bringer" , exterior vopsit complet negru , stopuri-faruri-smoked , jenti schimbate vopsite negru , geamuri foliate , caopta motor vopsita verde-carbon , interior verde-carbon-rosu ............
-Seared Tuner Concept , 1/68 , vopsit bot vinl , jenti schimbate , evacuare copie inox .........

trafy-vr6 30-09-07 13:41

la subaru fa`i si tu jantele galbene si incearca sa ii faci si geamurile din fata cu folie OMOLOGATA ( in afara de parbriz ):P

ADDOstreet_racer 30-09-07 19:49

10 Attachment(s)
Pai au fost galbene dar le-am schimbat nu imi placeau cele care erau si nici culoarea .....ma rog mai am sa va prezint o noua conceptie proprie .........
-TOYOTA Celica , 1/32 , Stealth , Exterior unikat realizat de catre mine personal din fibra de sticla +vopsea laba cu vinil negru racing , intercooler in bara de fata , stopuri-faruri-smoked , evacuare copie inox , jenti schimbate = etriere vopsite rosii , eleron schimbat -vopsit negru-carbon , interior vopsit alb-negru , puse 4 boxe , 2 amplificatoare , si cam atat deocamdata ....
-Motocicleta Honda R C 11 V , Repsol , 1/12 , Altaya , deocamdata fara modificari , voi procura intreaga colectie din care face parte aceasta ....
-Dodge Viper SRT 10 , 1/24 , MaiSto, deocamdata fara nici o modificare , vor urma modificari majore ,,,,,,,,,

MauS 30-09-07 22:37

Titlul topicului este "Modelism Stock". Link-ul urmator este pentru machete modificate. https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=tuning+modele
Va rog respectati subiectul thread-urilor. :(

ADDOstreet_racer 30-09-07 23:20

Nu te supara dar nu merge linku .........

Trickz 30-09-07 23:32

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=tuning+modele

ADDOstreet_racer 01-10-07 18:03

Dak am postat gresit imi cer scuze dak se poate muta topicul akolo k sa numai scriu din nou ar fii perfect ...multumesc........

coman razvan 02-10-07 23:01

1 Attachment(s)
De unde cumpar si eu asa ceva...?:(:oops: e super...

EaGle 02-10-07 23:21

cred ca dupa net e cel mai rapid... nu e nici macar un magazin de modelism in brasov unde sa dai comanda? :(

coman razvan 02-10-07 23:23

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 1130185)
cred ca dupa net e cel mai rapid... nu e nici macar un magazin de modelism in brasov unde sa dai comanda? :(

din pacate chiar nu e nici unul...dar aici apar cand nu te astepti...cum a aparut si Mitzu de Dakar;) dar si VW-ul imi place la nebunie...:(

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning