![]() |
Re: Antidotul plictiselii...
Tu mai potoleste-te cu Suzi... :))
|
Re: Membrii Speed Daemons
Quote:
Salutari membrilor speed daemon |
:) crede-ma ca e o cearta inutila.. fara rost... :D
NU ai cu CINE sa te certi ... :) |
ufff magos am impresia ca tu esti singura care crede ca este vorba de o cearta!... poate o discutie in contradictoriu! :)
|
Bene domne, bene :))
|
dar nu ma certam cu el .incercam sa-l fac sa inteleaga ca exista si masini mai bune ca un bmw 335.
|
Re: Membrii Speed Daemons
Quote:
mi-am facut cont pe 4tuning special pt.a va intreba ce masina aveti dumneavoastra pt.a putea afirma ca daca vreti sa va dati..va dati numai pe centura cu bertonierele...cumva acel golf 1 care trebuie impins,pt.a putea fi pus in functiune...sau acela care vreti sa-l instrainati... iar daca e sa vb despre inteligenta dvs...care sincer lasa de dorit(probabil si trenul are mai multe clase,dar asta :-$ nu mai spuneti la nimeni,in caz ca nu stiti sa interpretati o poza..aia insemna traducere)...sa va informez ca facand pe desteptul..dati dovada de mai MULTA incultura...sa va anunt ca aceasta propozitie "era doar o intrebare pt cunostiintele mele gen "...se zice pt.cultura generala ...ca probabil aveti cunostinte(prieteni)..ceea ce m-ar surprinde...asa ca incercati sa ganditi mai mult inainte de a vb...si nu mai folositi cuvinte pe care probabil aveti o vaga cunostinta despre ele..SI TOTUL VA FI OK... |
pff...man,ti-a dat-o grav :)))
|
felicitari tgpalexa .cel mai tare scurt si la obiect.oricum nu ai cu cine sa te certi .
|
Deci mor... =)))
|
Vai...pe cuvantul meu...lipsea cutitul pus la gatul lui turbo si era scapat in pantaloni :))
|
Vai mama.....n-as vrea sa ma cert cu tine sau "sa-ti cad" in ...dizgratie:-) :-) ))))
|
Nasol moment... no comment!
|
sa nu mori ca mai avem nevoie de tine
|
baiiii..... nene.... da va mananca limba ? .......aaa aa alexa..... magos... sa ma treci in testament cu masina ta.... daca e......
|
All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2025 4Tuning