![]() |
Re: Campionat de Pool pe Ym!
69wrx - dacia-wrc 2-0
|
ci8y-m - dacia-wrc 1-2
|
din 4 meciuri 3 castigate si o infrangere
adica din 4 parteneri ca meciuri am jucat 3 pentru 3 si restul de xxx de palcere :P |
reptyle -dacia-wrc 0-2
|
Deci pana acuma care e mersul MECIURILOR ??:rolleyes2 :idea: :arrow:
|
eu am 4 castiguri si o infrangere din 5 parteneri :D
|
DACIA-Wrc lasa "amicalele" pt tine..aici doar rezultatele oficiale
asteptam sa se posteze si celelalte rezultate , si vor fi alte alegeri ..felicitari castigatorilor , better luck next time to the defeated ones ;) Deci : CINE A CASTIGAT ??? Asta era intrebarea ?? !! :twisted: ;) :rolleyes2 :shock: :idea: :arrow: |
tu ai zis ca nu joci cu mine
ti`am dat sa jucam si ai dat decline, ai uitat? |
Xel calm , ca nu s'au incheiat toate 16 meciurile ..mai dureaza
DACIA - pt sa joc cu tine ? inv sa te comporti si sa vb civilizat , apoi poate purtam si noi un dialog ;) ..si n-am pt ce sa joc cu tine dac nu suntem adversari in concurs , 4 fun ? eu sunt CALM ... eram doar curios ce ati facut + vezi pe ce ton vb cu mene ;) :twisted: :rolleyes2 :idea: |
are ceva?
4fun am jucat cu mai bine de jumate din cei care sunt inscrisi :D |
adversara mea nu intra pe mess...mai astept...
|
cristi T - dacia-wrc 0-2
|
s-au jucat :
VaLeX vs. Toyo9J 2 - 1 Sandrin - dagosh88 2:1 Shogun-A8 vs. Alex-GBY 2-1 trafy-vr6 -dacia-wrc 1-2 se vor mai juca pana maine la 16:00 Cristi_T vs. RAPTYLE boy_wonder vs. b0b0 Magos vs. 69WRX C!8Y-M vs. BMW-E30dak In caz ca 1 dintre participanti NU se prezinta , celalat este declarat Invingator ! |
Xel , nush ce te'a deranjat ? ti'am zis doar sa ai rabdare ca mai sunt meciuri care trebuie jucate ! no hard feeling
OK man .. daca ma suparam VEDEAI ... :idea: :arrow: EU am zis DOAR !! L:a suparare o sa simti !! ;) :idea: Deci hai sa vedem ce se mai intampla ca sunt si eu curios !! :lol: ;) NU VA ABATETI DE LA SUBIECT ca va STERG POSTURILE !! ;) :twisted: :idea: |
C!8Y-M vs. BMW-E30dak => 1-2 :( am papat bataie:P bafta tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning