![]() |
Re: logan 2008 derivat din renault
Quote:
|
Quote:
deci sunt foarte vechi si nu asa va arata modelul ... asta e clar. cat despre sandero .. e oky mashina. ca design e pest logan. (si logan break a fost criticat rau de tot inainte de a aparea ... si dupa ce a aparut multi au spus ca e mai fain ca loganul normal ). deci dupa ce o sa apara si asta .. o parte din pareri o sa se schimbe si daca pretul e ca la/sub logan ... va avea mare trecere ;) |
1 Attachment(s)
cam asta este dacia sandero.. (sau cum naiba se va numi..)
|
mi se pare chiar interesanta
|
trebuie s-o vedem si prin pitesti in curand...
|
"Cine vrea sa vada/fotografieze modelul, poate sa o faca zilnic pe drumul ce leaga Mioveni de Pitesti. In fiecare zi trec intre orele 9-16, 2 modele cu numere de PROBE pe acest drum, masinile sunt fara steme pe portbagaj sau grila spoiler si nu mai poarta acele prelate de camuflaj in trafic, asa ca cine-i curios poate sa le vada......si eventual sa puna si niste poze cu ele.....mai e putin pana pe 8 martie cand se va lansa la Geneva......"
postul unui user de pe daciaclub.ro |
de obicei apar si prin pitesti foarte repede si pot fi vazute pe toate strazile la fel cum am vazut logan-ul cu cateva luni inainte sa fie lansat, logan mcv ceva mai tarziu decat logan-ul normal, logan pick-up il vedem de destul timp, trebuie sa apara si uratenia asta...
|
mesaj pentru cei din Pitesti: cand le mai vedeti sa aruncati cu ceva in ele, ca ne faceti o favoare, poate arata mai bine cand au o urma de piatra pe ele. :D
|
daca nici asta nu va place.....chiar ca suntem o natie de tot cacatul, ne place numai ce e facut afara :rolleyes2 (scuzati limbajul)
|
Cum naiba sa imi placa o masina care e facuta din bucati de Renault si Logan,si care arata ca o masina desenata parca de un copil de 5 ani, pe bune acu.Ar trebui sa ne lase pe noi sa ne facem masinile, nu sa le faca altii.Arata ca un r***t pe 4 roti si este o tampenie ieftina.
|
Pe langa ce masini face Renault(tidda)asta chiar arata decent,pacat ca nu au schimbat si interiorul....
|
Ce ma deranjeaza pe mine (bine, poate o fi si iluzie optica): plafonul trebuia coborat cu ~ 2 cm. Chiar asa de inalti sunt romanii ? Oricum trebuie sa asteptam si pretul acestei masini, dar oricum mi se pare una reusita.
|
Va zic eu urmatorul pas e sa'i puna la dacie sigla renault:cry:
|
lasa ca sunt mai beton daciile 1300 si 1310 care mai sunt inca in circulatie...asta e naspa...luati 1300..ca e si mai misto si mult mai ieftina..de pe la 150 EUR in sus...si cand doamne fereste faceti vreun infarct, accident, etc..sa va duca la spital o dacia break..atunci o sa apreciati progresul facut cu logan-ul si cu modelul acesta care se lanseaza acum...si cele viitoare sper...
|
hm loganul in regim de ambulanta (emergency) se rastoarna probabil in prima intersectie unde trebuie sa faca stanga/dreapta:-? asta se rastoarna printr-o groapa... :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning