![]() |
Re: Dacia prezinta Logan Pick-Up!
Sunt curios daca o sa incerce macar sa puna 4x4 pe Pick-up cum este si pe Papucii vechi; exista kangoo 4x4 :) De ce sa nu exista si Logan 4x4? (nu suv) :)
|
ArCaDa wrote :
Quote:
OT: Dacia pick-up in general a fost o masina ff folositoare ! Asta nu se dezminte, plus ca imi place ideea cu spatiul in plus in spatele scaunelor, aduce un surplus de confort MARE. Cine e mai solid asa si a sofat pick-up clasic de la dacia, stie la ce ma refer..sa stai cu picioarele in gat..bleah. |
Bine bine...dar e utila ? Ce spatiu de incarcare are ? Ca din cate vad nu incape nici macar o bicicleta intreaga ( are roata fata data jos ). Ca lungime intra mai mult in Logan Van ?
|
Care va reusi sa care mai mult un Pick-Up clasic de la Dacia sau de un Logan Pick-Up?
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de la SIAB ;)
|
urmeaza cabrio , coupe , si dric
|
Hay mey k e misto masina ....mie imi place :P
|
Quote:
|
[QUOTE=Dripci;1370050]ArCaDa wrote :
ASA, SI ?! cum s-a mai repetat pe forumul asta..daca era aceeasi masina, dar fabricata sub alt nume si in alta tzara, nu o mai blamati atat ! Degeaba era fabricata sub alt nume sau de alta marca....in primu rand gusturile nu se discuta...decat logan mai bine cielo..la felu in care arata loganu..repet gusturile nu se discuta..nu mi'o lua in nume de rau:-) |
mie imi place pick-up-ul....chiar mai mult decat berlina. varianta 4X4....o fi?? stie careva??
|
dak avea si un facelift era mai dragutz dar sunt tare curios...motorizari diferite? si or sa pastreze transmisie fata sau adapteaza si spate :D
|
foarte naspa loganu asta... pik up... or cam decupat din locaul simplu... si geamul ala lateral e foarte urt... la fel de ingust... NASPA
|
....daca ar pastra "traditia", propulsia spate ar aparea odata cu varianta cu obloanele [adica drop-side]. Parca asa tin minte :-?
@ArCaDa: non taken...fiecare cu parerea lui :) |
1 Attachment(s)
Da deja cred ca Surferii din Hawaii ca stau la coada sa-si ia Logan.:smile:
|
Pentru o utilitara e tocmai buna. ;)
Si n-arata nici rau. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning