![]() |
http://www.autoindex.org/model.plt?no=1953&ass=
Intrati aici, alege-ti tipul de RX8 care il ai, si o sa vezi specificatiile date de fabricant, si la consum urban, si la mixt si la ce mai vreti voi. :roll: |
era sa fac pipicu de ras :lol: :lol:
rx-8 nici nu se urneste mai jos de 2500 de ture.... la 4000 se opreste motorul, la 8500 are puterea maxima.... dacia lu' taticu tau la 3000-3500 se da de ceasul mortzii... Bestie: site-ul asta da consum 13%....muhahaha....cel mai mic consum de rx-8 de care am auzit eu e 20%... :poke: |
si marmota.... invelea heroina in staniol. :wink:
Nu am RX-8, deci nu-ti spuneam din propria experienta, doar vroiam sa va arat consumul care se presupune ca ar fi dat de producator. Iar cu faza \"dacia lu' taticu' tau\".... n-o mai arde cu ciunga-n par, ca pe tine nu te-a vazut nimeni cu RX-8. De unde stiu eu ca nu vorbesti din carti? Eu barem am dacia aia.... tu... n-ai dovedit nimanui nimic legat de masinile pe care le ai, sau cel putin spui ca le ai. Pana acum n-ai facut altceva decat sa te lansezi in polemici...aiurea. |
bestie> cred ca vb. cu mine
frate si mai lasa-ne ma cu basini dastea cu ``rx-8 nici nu se urneste mai jos de 2500 de ture.... la 4000 se opreste motorul, la 8500 are puterea maxima`` la 4000 se opreste motoru` auzi la el ba esti dus rau frate nu vezi ca enervezi pe toata lumea? ia zi relantiu sta la 5000 nu =)) |
puterea maxima e la 8200 la motoru ala al tau .... daca chiar ai masina asta
|
Fac pariu ca asta are in vise RX-8..Omu viseaza pe forum ca are Mazda..Cine pm ia la incepator masina de 240cp :idea: Numa dastia pe forum.. :wink:consum 30%..O sa bag si eu avatar cu noul M5 si o sa zic ca e al meu ca e la moda faza asta
|
buey deci e f greu de crezut ca, constructorii au facut o gafa atat de mare cand au anuntzat consumul...daca era sa existe o masa de oameni care sa dea in judecata Mazda din cauza acestui consum trebuia sa stim totzi de asta din mass`media...e imposibil ca un lucru atat de major (hai sa fim seriosi ca diferenta din fisa si cat zice individul asta e super mare)sa le scape!!si sa zicem ca au primit un numar mare de reclamatzii...normal nu trebuiau sa anunte toate reprezentantele din lume ca consumul adevarat este de 30% si nu 15 ??
nu cred ca isi permit sa faca astfel de gafe..mazda a luptat f mult sa ajunga unde este astazi...si cred ca ii duce capul macar cat sa realizeze ca o astfel de minciuna le va scadea vanzarile drastic!!!! |
in prostia mea ma mai uit cateodata la o emisiune cu niste nenea care se joaca cu masini pacolo pe la ei. emisiunea se numeste top gear...cine stie despre ce vorbesc nu mai tre sa zic nimic. RX8 e destul de preferata si apreciata de nenea Jeremy Clarkson, care pe de alta parte are ceva cu consumul...de unde trag eu concluzia ca daca ar consuma atat i-ar da foc.
pe de alta parte ai afirmat ca masina ta e model pt america ....ia vezi tu nu cumva ai bordul in mile? eu am pe motorul de bmw de 6 cilindri si 2000cmc un carburator cat jumate din mazda ta....cel mai dereglat mi-a consumat vreo 25-30%. dupa ce l-am reglat in regim de forja (adica nu schimbam sub 4000) se ducea pe la vreo 16. deci motorul tau de 1300 (parca)cred ca consuma 30 doar daca il inunzi in benzina. parerea lu je. PS eu in locul tau as da fuga sa imi fac vro cateva poze cu masina ca ...lumea nici nu te mai crede. si pe buna dreptate, am avut si avem la carnaciori pe forumul asta....sincer prefer sa vorbesc cu Bestie care are dacie si e baiat de nota 10 |
pozele nu mai apar???????????BTW:poza din avatarul meu este kiar masina mea :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
cristi_ubs...imi place desenul de pe masina ta :lol: :lol: :lol: |
nu sunt familiarizat cu motoarele rotative asa o fi cu alea 2500 de ture ...
de curiozitate motoarele rotative la cat au relantiul :?: raman la parerea mea ca o masina in regim de forja nu poate consuma dublu fata de specificatiile producatorului mai ales una de generatie noua ... |
1 Attachment(s)
nu vezi ca masina din avatar ii inmatriculata? ati putea urmari discutia de pe paginile anterioare...cat despre rx-8....ne vedem la legale la iasi daca nu credeti ca am.... si cuplu de 211 nu-i chiar asa mic pentru o masina pe benzina fara turbina...
|
Alo copilu mic si de bani gata!!!Mai usor cu papagalu...macar ai bun simt si taci...si mai ales ca e vorba de oameni care au si ei un cuvant in ale masinilor astia de care te iei tu.Pai mah pushtiu cand o sa ai tu km si experinta lu catalin rs4-ca sa nu mai vorbim de masina lui asa \"hibrid\"cum e-atunci sa scoti capu' in lume
Pana atunci muertes si mergi pe blat. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu stiu de ce am rams cu impresia ca e dublu adica are 6 \"pistoane\" (sau cum le-o zice la motorul rotativ la triunghiurile alea) si revenind la discutia cu consumul tot asa mi-a trecut mie pe la ureche ca cica ar consuma foarte putin motoarele astea |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning