![]() |
Re:
Quote:
amu chiar ca m-ai facut curioasa |
nu imi sta in obicei, sunt un tip fin de felul meu.
************************************** m-a luat valul. incetez sa ma mai cert cu tine, ca este fara rezultat... |
Re:
Quote:
si aia cu rolul principal cum e ....? deci sa inteleg ca ai acasa un film cu mine in careeu...... ma masturbez sau cum? nu prea pricep dar in fine :lol: :lol: :lol: |
cred ca se referea la rolul feminin din film ..
|
principal nu e tot una cu feminin,dooohhhh, iar \"in film\" exista si un rol MASCULIN principal
the point of all this is ???? |
Re:
Quote:
prea multe plante pe forumul asta :lol: merci fain de completare, ca deja pe mine ma oboseste :wink: |
the point is ca daca nu terminati va fac topic , serios , pe care daca vreti il sterg / las ..
cum vreti voi , no offence dar .. umpleti prea mult topicuri care saracele n-au nici o vina |
sunt rolul femini si ?
care-i faza? asa si? |
cenzurat :D
|
bai dar va mai certati mult?
|
Re: ati patit?
Quote:
dupa cum spuneam, s-a intamplat, dar doar colateral, nu a fos masina elementul dominant, dar a ajutat acolo :wink: |
asa este
devenim ceva mai frumosi iar daca masina costa peste 30000 de euroi,suntem chiar perfecti :lol: |
eh, nici cu juma'te din suma asta nu ma indepartez prea tare de perfectiune :lol:
|
Re:
Quote:
dar oricum,tre sa-ti mearga si capu,nu doar masina |
asa e... am un prieten cu un beemer cu 2 ani mai nou ca al meu, okios foc, si nu se lipeste nik de el, desi el se straduieste in fiecare zi si-n fiecare seara :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning