![]() |
Re: Octi II FSI
Quote:
|
in realitate arata mai bine.stiu eu!
|
da am ajuns cu bine!
si ma bucur f f f mult k am cunoscut niste oameni super de gasca, glumeti si nebuni dupa masini! ;) sper sa ne intalnim mai des! |
APROPOS, My hobby s-a mutat la sectiunea diverse, hobby-modelesim, machete & stuff..
asta daca vreti sa va mai uitati din cand in cand la realizarile mele..:lol: oricum cel mai usor, dati click pe semnatura! numai bine tuturor Skodistilor! |
5 Attachment(s)
de vreo doua saptamani am activat si eu functia ON/OFF la climatronic! 8)
este super usor de realizat toata operatiunea! mai inatai cu o surubelnita mica si dreapta sau cu un card bancar se scoate butonul de sus din rotita de reglare a vitezei aerotermei, apoi in spate o sa gasiti un opritor care impiedica butonul sa functioneze si il decupati cu 1 cutter (este cel in dreptunghi rosu din imagine) apoi clipsati butonul la loc si gata! ;) functioneaza la fel ca la Passat, MK V, etc... bafta! :-P am pus si 1 filmulet...sa vedeti cum functioneaza!;) |
misto treaba insa poti da off si de la butonul de temperatura de la sofer;) oricum tare treaba asta;)
|
Imi plac tobele si volanul. Unde ai imbracat volanul in piele si cat te-a costat?
Tobele cat au costat? |
2 Attachment(s)
poze cu volanul :lol:
|
misto lucrate ce se mai aude cu barile alea:P:D?
|
vor veni si ele la anul...asa mi s-a promis! ;)
|
supeer tare! 1 data pt masina si de 2 ori pt Pitesti! ;)
un mic sfat...daca montezi kitul exterior nu pune si emblemele de rs...parerea mea! |
nu...eu sunt mai mult cu demontatul de embleme :lol: :lol:
|
abtineti-va de la comentarii puerile ( le suna celora ale caror posturi au fost sterse) pt discutii personale folositi PM !
data viitoare o sa aplic avertismente ! Ontopic: Frumoasa masina ! |
ce echipare e?cumva laurent%klementin?
|
este elegance...cu niste dotari in plus! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning